• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Manikűrkészlet 7 részes / Barna - króm

01750

Luxus körömápolás a legmagasabb minőségben

Bemutatjuk exkluzív 15 darabos manikűrkészletünket elegáns matt fekete színben. A legjobb minőségű volfrámacélból készült készletet úgy terveztük, hogy a legigényesebb igényeket is kielégítse, legyen Ön akár körömszalonos szakember, akár lelkes amatőr.

Miért ez a készlet?

1. Prémium anyag - volfrámacél:

A volfrámacél a legmagasabb minőség szinonimája az anyagok között. Nagy kopás- és tompulásállóság jellemzi, ami garantálja a szerszámok hosszú élettartamát. Nem karcolódik és nem deformálódik. Ezenkívül hipoallergén, így a bőrrel érintkezve nem okoz allergiát - ideális választás mindenkinek, akinek fontos az egészsége és kényelme.

2. Teljes készlet minden helyzetre:

A készlet 7 különböző eszközt tartalmaz a kéz-, láb- és arcápoláshoz. A finom csipeszektől a nagy körömcsipeszekig minden eszköznek megvan a maga speciális felhasználási területe. Akár körmöt kell vágnia, akár körömágybőrt kell eltávolítania, akár mitesszerektől kell megszabadulnia, készletünkben minden megtalálható, amire szüksége van.

3. Sokoldalú használat:

Ez a készlet ideális a körömszalonban, de ugyanolyan jól szolgál majd otthonod kényelmében is. Esztétikai gyógyászat, szépségápolás és SPA rendelők számára is ideális. Mindig kéznél lesz minden, amire a professzionális körömápoláshoz és bőrápoláshoz szüksége van.

4. Elegáns és praktikus tok:

Az összes eszközt egy elegáns, matt fekete tokban tárolja, amely zárható. Minden eszköznek saját kijelölt helye van, így biztosítva a rendet és a könnyű hozzáférést. A tok kompakt és könnyű, így ideális utazáshoz.

1 266 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
01750
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Barna
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 14905

Márka: Siro

Öntapadós fogas QUADRO UNO / Fekete matt

Egyszerű és dizájnos akasztó, amely alkalmas a fürdőszobába. A hátoldalon kétoldalas ragasztószalag található, amelyet egyszerűen ragasszon fel a fogas elhelyezésének helyére.
Ár 1 372 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: P500/2X12

Márka: UnionPlast

Hulladékkosár fiókhoz PARADISO 500 mm / Antracit

500 mm széles fiókos hulladékgyűjtő. A szemeteszsák a fiók tényleges méreteire vágva a fiókos szekrényhez hasonlóan vágható. Az alábbi 2 magasságban kapható: Magasság 220 mm a következő térfogatú kosarakhoz: 2x12L, 1x12L + 2x6L. Magasság 270mm a következő térfogatú kosarakhoz: 2x15L, 1x15L + 2x7L , 4 x 7L Rövidíthető szélesség: 302 - 436 mm Rövidíthető...
Ár 11 786 Ft
Bővebben
UnionPlast
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 00008630

Márka: Paradox

GOLA szerszámkészlet 46 darab tokkal

Kivételes minőség és tartósság Készüljön fel a végtelen órák problémamentes munkájára a kiváló minőségű króm-vanádium acélból készült 46 darabos GOLA szerszámkészlettel. Ez a magas korrózióállóságáról és kiváló edzőképességéről ismert acél biztosítja, hogy szerszámai minden elvárást felülmúlnak. Élvezze a kipróbált tartósságot, amely soha nem hagyja...
Ár 5 588 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 5 038 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní