• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Termosz LED kijelzővel 500 ml / Fekete

00023261

Bemutatunk egy forradalmi termoszt, amely megváltoztatja a hideg és meleg italok megítélését. Az 500 ml-es LED kijelzős termoszunk elegáns fekete színben tökéletes megoldás mindazok számára, akik kedvenc italaikat tökéletes hőmérsékleten szeretnék élvezni, bárhol is legyenek.

Hőmérsékletmérés - az Ön személyes hőmérsékleti asszisztense.

Soha többé nem kell találgatnia, hogy az itala túl forró vagy túl hideg. A fedélre integrált LED-kijelzőnek köszönhetően, amely a benne lévő folyadék aktuális hőmérsékletét mutatja, mindig pontosan ellenőrizheti. Egyetlen érintéssel tudni fogja, hogy kávéja készen áll-e az ivásra, vagy hagynia kell egy kicsit hűlni.

Rozsdamentes acélból készült - Tartós minőség

A termosz a legmagasabb minőségű anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és kényelmes használatot garantál. A rozsdamentes acél és a kétrétegű vákuumkialakítás biztosítja, hogy az italod akár 8 órán keresztül forró vagy hideg maradjon. Ezenkívül a termosz nem bocsát ki kellemetlen szagot, és nagyon könnyen karbantartható.

Praktikus fedél szűrővel - Tökéletes a tea és a kávé kedvelőinek.

Ön a szálas tea vagy a frissen őrölt kávé szerelmese? Nem kell többé szűrőkkel és szűréssel bajlódnia. A praktikus fedél a szűrővel még a legfinomabb maradékot is felfogja, így gondtalanul élvezheti italát.

Hordozhatóság - Ideális utazáshoz

500 ml-es űrtartalmával és kompakt méreteivel ez a termosz ideális utazáshoz. Akár az irodában, akár az autóban, az iskolában vagy kiránduláson, nem foglal sok helyet, és könnyen elfér egy kis hátizsákban vagy táskában.

Termék adatok:

- Szín: Fekete

- Anyag: Rozsdamentes acél, szilikon, PS

- Kijelző: LED

- Hőmérsékletmérés: igen

- Méretek: 6.5 x 6.5 x 23 cm

3 596 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00023261
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
Szélesség
65 mm
Magasság
230 mm