• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szennyestartó kosár SEPRA 130 L / Szürke

PX00012257

Bemutatjuk a SEPRA 130 L-es szennyeskosarat elegáns szürke színben - ideális megoldás minden olyan háztartásba, amely értékeli a rendet, a funkcionalitást és a modern dizájnt.

Válogassa és rendszerezze a szennyest könnyedén

HÁROM REKESZ - A három rekesznek köszönhetően már a kezdetektől fogva könnyedén szétválaszthatja a szennyesét szín, típus vagy bármilyen más kategória szerint. Legyen szó fehér, színes vagy kényes anyagokról, mindennek meglesz a helye. Ráadásul a háztartás többi tagja is hozzájárulhat a rendben tartáshoz, ha egyszerűen követi az utasításokat.

Maximális védelem és higiénia

VÍZÁLLÓ - A kosár belső része vízálló anyaggal van borítva, így a nedves ruhákat a külső szennyeződés veszélye nélkül lehet tárolni. Ez a részlet különösen fontos, ha nedves törölközőket vagy sportruházatot kell tárolnia.

Több mint egy szennyeskosár

TÖBB FUNKCIÓS - A SEPRA 130 L nem csak egy közönséges szennyeskosár. Nagyszerű szervező mindenféle tárgynak, legyen szó játékokról, könyvekről vagy más háztartási cikkekről. Klasszikus és modern, fehér és szürke színű kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Praktikus és kényelmesen hordozható

FOGANTYÚ - A kosár könnyű és kompakt, mégis akár 130 liternyi szennyest is képes tárolni. Két erős fogantyúval van ellátva, amelyek lehetővé teszik a kényelmes emelést és hordozást. Nincs több megerőltető ruhanemű áthelyezés a lakásban!

Műszaki paraméterek

- Vízálló: Igen

- Anyag: Alumínium váz + oxfordi szövet

- Méretek (szélesség/magasság/mélység): 64,5/58/36,5 cm.

- Súly: 0,65 kg

- Súly a csomagban: 0,85 kg

A SEPRA 130 L / Szürke szennyeskosár nem csak egy újabb kiegészítője otthonának, hanem a mindennapi élet elengedhetetlen eszköze. Sokoldalúsága, formatervezése és praktikus tulajdonságai ideális megoldást jelentenek minden háztartásban. Akár a szennyes rendben tartására, akár a játékok rendszerezésére, akár egyszerűen csak a helyiség esztétikájának javítására van szüksége, a SEPRA 130 L tökéletes partner. Hagyja maga mögött a káoszt, és fektessen be a minőségbe és a kényelembe még ma!

7 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PX00012257
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szövet/acél
Felületkezelés
szürke
Maximális terhelés
25 kg
Térfogat
130 L
Szélesség
645 mm
Magasság
580 mm
Mélység
365 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 305234

Márka: UNIKA

Munkalap ragasztó Color Joint CJ003 / Oak

A Color Joint egy speciális PU ragasztó PD illesztésekhez - vízálló, letörölhető. A felesleges ragasztó száraz ruhával (szőrszálak nélkül) eltávolítható, mélyebb textúra esetén aceton használata ajánlott. A gyártás dátuma a tubusra van bélyegezve - a szavatossági idő a gyártás dátumától számított 12 hónap.
Ár 2 160 Ft
Bővebben
UNIKA
Dodanie do 3-4 dní