• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

EASY papírvágó / Fekete

00006074

Bemutatjuk a precíz papírfeldolgozás forradalmi eszközét - az EASY papírvágót időtálló fekete színben. Ezt az összetéveszthetetlen segítőt úgy tervezték, hogy minden elvárásának megfeleljen, és minden vágásnál professzionális eredményt érjen el.

Sokoldalúság és praktikum

Mivel ez a vágógép akár A3-as papírméretek feldolgozására is képes, ideális a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz. Akár dokumentumokat kell szerkesztenie, akár promóciós anyagokat kell készítenie, vagy könyvkötéssel kell megbirkóznia, az EASY papírvágó készen áll arra, hogy minden igényét maximális hatékonysággal kielégítse.

Precizitás, ami számít

Felejtse el a pontatlan vágásokat és a felesleges hulladékot! A beépített centiméteres és hüvelykes vonalzónak és a rácsnak köszönhetően a vágás előtt pontosan pozícionálhatja a papírt. Emellett a beépített szögmérővel maximális pontossággal vághatja az egyes lapokat a kívánt szögben. Bővítse a vágógép használati lehetőségeit, és érjen el tökéletesen egyenes vágásokat, amelyek professzionális benyomást keltenek.

A biztonság az első

Az EASY papírvágó készülékkel az Ön biztonsága a legfontosabb. A cserélhető penge egy mozgatható fedélben van elhelyezve, amely nemcsak a papír pontos pozicionálását biztosítja, hanem a kezét is védi a sérülésektől. A biztonságos és egyszerű használat még a kezdők számára is garantált.

Műszaki paraméterek, amelyek nem okoznak csalódást

- Maximális papírméret: A3

- Anyagok: ABS, PP + SK5 acél

- Méretek: 38 x 14,7 cm

- Súly: 280 g (csomagolással együtt 375 g)

Ez a vágógép könnyű és hordozható, így ideális eszköz a profik és a barkácsolók számára egyaránt. Tartós ABS és SK5 acél kombinációjából készült, így hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantál.

4 191 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00006074
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fekete