• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Billentyűzet és egérpad GAME XXL / Fekete

00024274

Használja ki a munkaállomás vagy játékállomás teljes potenciálját a GAME XXL billentyűzet és egérpad elegáns fekete színben. Ez a párna nemcsak funkcionális, hanem stílusos kiegészítő is, amely az íróasztalát a termelékenység és a kényelem központjává teszi.

Maximális hely és kényelem

A 90 x 40 cm-es méretekkel a GAME XXL pad elegendő helyet kínál a billentyűzet és az egér kényelmes elhelyezéséhez, miközben más alapvető dolgok, például jegyzettömbök, tollak vagy egy kávéscsésze számára is marad hely. Nem kell többé a helyszűke miatt aggódnia - az egérpad lehetővé teszi, hogy szabadon mozgathatja az egeret anélkül, hogy elhagyná a felületét.

Vízálló védelem

A váratlanul kiömlő folyadékok többé nem jelentenek problémát. A párna vízálló bevonata megvédi az íróasztalát a véletlen kiömlések okozta károktól. Akár kávét, akár vizet iszik, a munkaterülete érintetlen marad. Ráadásul a tisztítás is gyerekjáték - egyszerűen törölje át egy nedves ruhával, és az alátét újra olyan, mintha új lenne.

Kényelem és pontosság

Az egérpad felületét úgy tervezték, hogy javítsa az egér mozdulatainak pontosságát, amit munka és játék közben is értékelni fog. Az alján található csúszásgátló bevonat biztosítja, hogy a párna még a legintenzívebb használat mellett is stabilan a helyén maradjon.

Íróasztali védelem és elegáns kialakítás

A párna megvédi íróasztalát a karcolásoktól és a mindennapi használat során fellépő kopástól. A modern, finom "méhsejtmintás" mintával ellátott kialakítás stílusos színt kölcsönöz a munka- vagy játszóhelyének. Nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítő is, amely bármilyen enteriőrbe illeszkedik.

Műszaki adatok

- Színek: A szín a következő: A szín a következő Fekete szín kék elemmel

- Anyag: Kék színű, kék színű anyag: poliészter + gumi

- Csúszásmentes: Igen

- Vízálló: Igen

- Méretek: 90 x 40 x 0,4 cm

A GAME XXL billentyűzet és egérpad több mint egy egyszerű kiegészítő. Ez egy befektetés a kényelembe, a védelembe és a stílusba a munkakörnyezetében. Akár gamer vagy, akár otthonról dolgozol, vagy csak az íróasztalod jobb megszervezését keresed, ez a alátét tökéletes megoldás. Biztosítson egyet még ma, és tapasztalja meg a kényelem és a hatékonyság új szintjét!

3 556 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 29., kedd

Termék részletei
00024274
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fekete