• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

WC-papír tartó TORR / Fekete matt

27242

Gazdagítsa fürdőszobáját a funkcionalitás és a dizájn tökéletes keverékével a TORR WC-papír tartóval, amely elegáns, matt fekete kivitelben készült. Ez a kivételes kiegészítő nem csupán egy hétköznapi tárolási megoldás, hanem egy stílusos akcentus, amely tökéletesen illeszkedik bármely modern enteriőrbe.

1. Precíziós minőség és tartósság

- A porszórt acélból készült tartó nemcsak szilárdságot és stabilitást, hanem korrózióállóságot is garantál. Úgy tervezték, hogy évekig kitartson anélkül, hogy elveszítené szépségét vagy funkcionalitását.

2. Többfunkciós kialakítás

- A WC-papír tartó funkciója mellett egy praktikus polcot is tartalmaz, amely tökéletes a mobiltelefon vagy más kisebb tárgyak elhelyezésére. Soha többé nem kell keresgélnie, hogy hova tegye a készülékét, miközben a fürdőszobában jár.

3. Modern esztétikus megjelenés

- A matt fekete szín olyan kifinomultságot és eleganciát kölcsönöz, amely első pillantásra megragadja a tekintetet. Tökéletes választás loft és minimalista fürdőszobákba, egy csipetnyi luxust kölcsönöz a túlzó árcédula nélkül.

4. Könnyű karbantartás

- A tartó felületét úgy tervezték, hogy könnyen tisztítható és karbantartható legyen. Csak egy puha kendő és a tartó mindig úgy fog kinézni, mintha új lenne.

5. Rugalmas rögzítés

- Mivel a tartó bal vagy jobb oldalra szerelhető, alkalmazkodik az Ön igényeihez és a fürdőszobai helyhez. Minden, ami a felszereléshez szükséges, a csomagban megtalálható.

A csomag tartalma

- Vadonatúj WC-papír tartó

- Szerelési készlet (tiplik, csavarok)

- Eredeti csomagolás

Ez a TORR WC-papírtartó több mint egy praktikus kiegészítő - ez egy befektetés a fürdőszobában, amely egyesíti a funkciót a szépséggel. Fürdőszobájának feljavítása még soha nem volt ilyen egyszerű és stílusos. Ne várja meg, hogy ez az elegáns darab elfogyjon, rendelje meg a sajátját még ma!

6 308 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
27242
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt