• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Billentyűzet és egérpad OFFICE / Fekete

00021912

Tökéletes megoldás játékosoknak, irodai dolgozóknak és diákoknak!

Bemutatjuk a forradalmi billentyűzet- és egérpadot, amely az asztalt a kényelem és a hatékonyság oázisává alakítja. XXL párnánkat a maximális kényelem és praktikusság jegyében terveztük, így biztosítva a mindennapi munka és játékélmény optimalizálását.

- XXL méret (89 x 40 cm). Széles mozgástartományt biztosít, megakadályozva a nem kívánt elmozdulásokat és biztosítva a technika teljes kontrollját. Ezzel a párnával soha nem kell aggódnia az egér akaratlan mozgása miatt fontos munka vagy játék közben.

- Csúszásmentes felület: A párna alja gumiból készült, így biztosítva stabilitását bármilyen felületen. Akár golyós, akár optikai egeret használsz, bízhatsz a mozdulatok pontosságában és gyorsaságában anélkül, hogy a pad elmozdulásának veszélye fenyegetne.

- Vízálló: Nem számít, ha sikerül kiöntenie egy kis kávét vagy vizet - egérpadunk nedvességálló. Ez a praktikus tulajdonság biztosítja, hogy a kisebb balesetek nem tesznek kárt a munkafelületében vagy a felszerelésében.

- Tartós konstrukció. A sarkok nem hajlanak meg és nem válnak le, meghosszabbítva ezzel a termék élettartamát, és biztosítva, hogy mindig tökéletesen nézzen ki.

Specifikációk:

- Színe: Szín: 1: Fekete

- Anyag: Fekete: Felület - poliészter, Alsó - gumi

- Méretek: 89 x 40 x 0,4 cm

Ez a szőnyeg ideális azok számára, akiknek fontos az ergonómia, és munkaterületüket mindig tökéletes állapotban szeretnék tartani. Mérete és funkcionalitása miatt ez a szőnyeg nélkülözhetetlen társ a mindennapi munkához és játékhoz.

Miért érdemes a mi szőnyegünket választania? Mert kompromisszumoknak nincs helye, ha az Ön kényelméről és hatékonyságáról van szó. A mi alátétünkkel nem csak egy megbízható segítőt kap, hanem egy stílusos kiegészítőt is, amely minden modern munkakörnyezetbe illeszkedik.

2 201 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 29., kedd

Termék részletei
00021912
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fekete