• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Tojásszervező hűtőszekrényhez LUNIA / Átlátszó

146479

Tojásszervező hűtőszekrényhez LUNIA / Átlátszó

Tartsa biztonságban és rendben a tojásokat

Bemutatjuk a tojások hűtőben való tárolásának forradalmi módját - a LUNIA tojásszervezőt. Ezt az elegáns és praktikus kiegészítőt úgy tervezték, hogy a tojások frissek, biztonságosak és mindig kéznél legyenek. Akár ínyenc szakács, akár csak a rend szerelmese a hűtőben, ez a szervező pont az, amire szüksége van.

1. Maximális kapacitás és hatékonyság. Nem kell aggódnia amiatt, hogy a tojások szétszóródnak a hűtőszekrényben.

2. Halmozható kialakítás. Könnyedén kombinálhatja más dobozokkal a tökéletes rend érdekében.

3. Átlátszó és biztonságos. Ráadásul nem kell aggódnia a váratlan balesetek miatt - az erős műanyag és a védőfedél megvédi a tojásokat a töréstől.

4. Kompakt méret. Nem kell kompromisszumot kötnie az élelmiszerek tárolása és a rendelkezésre álló hely között.

5. Ideális olyan hűtőszekrényekhez, amelyeknek nincs külön tojástartó rekesze: Ha a hűtőszekrénye nem rendelkezik beépített tojástartóval, a LUNIA szervező ideális megoldás. Olyan tárolóhelyet biztosít, amelyre szüksége van, amely könnyen hordozható és mosható.

6. Könnyű karbantartás: A szervező könnyen mosható, akár kézzel, akár mosogatógépben. Takarítson meg időt és energiát, és koncentráljon arra, ami fontos - a főzésre és az ételek élvezetére.

Fedezze fel a tojás tárolásának egyszerűbb és elegánsabb módját a hűtőszekrényben. A LUNIA Tojásszervező nem csak egy praktikus segítő, hanem egy modern kiegészítő, amely megváltoztatja az élelmiszerek tárolásának szemléletét. Rendelje meg még ma, és győződjön meg a saját szemével az előnyeiről!

3 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
146479
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Átlátszó