• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

GENIA asztali alátét 300 x 450 mm / Ezüst

MP23

GENIA 300 x 450 mm / Ezüst : Modern kiegészítője az asztalának.

Érezte már úgy, hogy az asztalának szüksége van valami különlegesre, hogy kitűnjön? Bemutatjuk a GENIA 300 x 450 mm-es étkezőszőnyeget elegáns ezüst színben, amely igazi élménnyé varázsolja az étkezést.

Luxus dizájn:

GENIA asztalterítőnket úgy terveztük, hogy kifinomult és modern megjelenést kölcsönözzön asztalának. Az ezüst szín bármilyen enteriőrben megállja a helyét, legyen az egy modern lakás, egy elegáns iroda vagy egy hangulatos étterem.

Minőségi anyag:

A tartós PVC-ből készült GENIA asztali alátétet tartós használatra tervezték. Ez az anyag biztosítja, hogy a alátét szilárdan tapadjon az asztal felületéhez, megakadályozva annak elmozdulását. Nem számít, milyen típusú asztala van, a GENIA alátéttel asztala mindig tökéletesen fog kinézni.

Vízálló és kopásálló:

Aggódik amiatt, hogy a párna gyorsan koszolódik vagy tönkremegy? A GENIA alátéttel nem kell aggódnia. Vízálló és kopásálló, így könnyedén ellenáll a véletlen kiömléseknek vagy karcolásoknak. Az egyszerű tisztítás biztosítja, hogy a párna mindig úgy nézzen ki, mintha új lenne.

Ideális méret:

A 300 x 450 mm-es méret tökéletes a mindennapi használathoz. Elég nagy ahhoz, hogy lefedje a szükséges asztali területet, mégis elég kompakt ahhoz, hogy ne foglaljon túl sok helyet. Ideális egy személy számára, de több darabot is vásárolhat, hogy harmonikus szettet hozzon létre az egész család vagy a látogatója számára.

Az ár 1 darabra vonatkozik

1 266 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 24., csütörtök

Termék részletei
MP23
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PVC
Felületkezelés
Ezüst
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: HAN00055x

Márka: Household

Exkluzív fogkefetartó UV sterilizálóval és adagolóval / Fehér matt

Gondoljon bele, hogyan nézne ki a fürdőszobája rendetlenség nélkül, tökéletesen tiszta fogkefékkel minden nap. Bemutatjuk exkluzív fogkefetartónkat UV sterilizálással és adagolóval, elegáns matt fekete színben - az Ön új titka a tökéletes higiénia és fürdőszobai szervezettség érdekében! 1. Páratlan higiénia az UV sterilizálással: Felejtse el a...
Ár 5 076 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HOP1001650

Márka: Paradox

Konyhai eszközrendező EXTRA / Fekete matt

Fedezze fel a forradalmi változást konyhájában az EXTRA konyhai eszközrendezőnkkel, elegáns matt fekete színben. Ez a kivételes szervező a praktikum és a stílus megtestesítője, amely segít, hogy konyhája rendezett és hatékony legyen. Miért ez a szervező? 1. Helytakarékosság és rendben tartás A hatékony helykihasználásra helyezve a hangsúlyt, szervezőnk...
Ár 7 578 Ft
Bővebben
Paradox
Na objednávku