• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Komplett fürdőszobai tartozék készlet ELEMENT / Fekete

00024636

Alakítsa át fürdőszobáját az elegancia és a funkcionalitás oázisává a fekete színű ELEMENT komplett fürdőszobai tartozékkészlettel. Ez a fényűző készlet hat gondosan megtervezett fürdőszobai tartozékból áll, amelyek a kiváló minőségű PP anyagot természetes bambusz elemekkel kombinálják, modern jelleget kölcsönöznek, és garantálják a kényelmet és a higiéniát a használat során.

A stílus és a praktikum kivételes kombinációja

A bambuszbetéttel és szappanadagolóval ellátott szappanadagoló az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. A tartós PP anyagból készült szappanadagoló állvány a keresztirányú lyukakkal ellátott bambuszbetétnek köszönhetően hatékonyan vezeti le a vizet. Ez meghosszabbítja a szappan élettartamát és megkönnyíti a tisztítást. A szappanadagoló a fehér PP anyagot a bambusz és az ezüst színű adagolóval ötvözi, stílusos kontrasztot alkotva, amely nemcsak jól néz ki, hanem hasznos is.

A fogkefés csésze és a szájöblítő csésze a mindennapi ápolás szerves részét képezi. A fogkefecsésze bambuszborítással rendelkezik, két nagy lyukkal, amelyek könnyen elválasztják a fogkeféket, hogy azok ne érjenek egymáshoz. Mindkét csésze elegáns fehér kivitelű, barázdált textúrával, amely modern megjelenést kölcsönöz nekik.

A bambuszborítású WC-kefe és szemetes kosár úgy lett kialakítva, hogy harmóniát és stílust hozzon a fürdőszobába. A bambusz kefetakaró higiéniát és kényelmet biztosít, míg az acél fogantyú tartós és nem rozsdásodik. A bambuszborítású szemeteskosár nagy, kör alakú nyílással rendelkezik, amely nemcsak a zacskó kicsúszásától óvja meg, hanem eleganciát kölcsönöz a fürdőszoba általános megjelenésének.

Miért válassza ezt a készletet?

- Tartósság és minőség - A kiváló minőségű anyagok, mint a PP, ABS, bambusz és rozsdamentes acél garantálják az egyes alkatrészek hosszú élettartamát.

- Elegáns design - A fehér színű, barázdált felület és a természetes bambusz kombinációja kifinomultságot kölcsönöz a térnek.

- Funkcionalitás és praktikusság - Minden elemet a mindennapi igények és a könnyű tisztíthatóság szem előtt tartásával terveztünk.

- Sokoldalúság - A készlet számos fürdőszobai kialakítási stílussal kompatibilis.

- Nagyszerű ajándék - Márkás dobozba csomagolva, tökéletes ajándék barátoknak és családtagoknak.

Műszaki specifikációk:

- Szín: Fekete/barna

- Anyag: Fekete-Bordó: anyag: PP, ABS, bambusz, rozsdamentes acél

Csomag tartalma: A csomag tartalma: 1 db:

- Hulladékkosár

- WC-csésze kefe

- Csésze

- Szappanadagoló

- Fogkefe csésze

- Szappantartó állvány

Csatlakozzon az elégedett vásárlók végtelen sokaságához, és frissítse fel fürdőszobáját még ma az ELEMENT komplett fürdőszobai tartozékkészlettel. Elegancia és praktikum a keze ügyében - fürdőszobája megérdemli.

12 480 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
00024636
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Fa
Felületkezelés
Fekete