• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

GENIA 300 x 450 mm / Fekete-arany asztali alátét

MP36

GENIA 300 x 450 mm / Fekete-arany: Asztalának modern kiegészítője

Érezte már úgy, hogy asztalának szüksége van valami különlegesre, hogy kitűnjön? Bemutatjuk a GENIA 300 x 450 mm-es étkezőszőnyeget elegáns fekete-arany színben, amely igazi élménnyé varázsolja az étkezést.

Luxus dizájn:

GENIA asztalterítőnket úgy terveztük, hogy kifinomult és modern megjelenést kölcsönözzön asztalának. A fekete és az arany kombinációja bármilyen enteriőrben megállja a helyét, legyen az egy modern lakás, egy elegáns iroda vagy egy hangulatos étterem.

Minőségi anyag:

A tartós PVC-ből készült GENIA alátétet úgy tervezték, hogy tartós legyen. Ez az anyag biztosítja, hogy a párna szilárdan tapadjon az asztal felületéhez, megakadályozva annak elmozdulását. Nem számít, milyen típusú asztala van, a GENIA alátéttel az asztala mindig tökéletesen fog kinézni.

Vízálló és kopásálló:

Aggódik amiatt, hogy a párna gyorsan koszolódik vagy tönkremegy? A GENIA alátéttel nem kell aggódnia. Vízálló és kopásálló, így könnyedén ellenáll a véletlen kiömléseknek vagy karcolásoknak. Az egyszerű tisztítás biztosítja, hogy a párna mindig úgy nézzen ki, mintha új lenne.

Ideális méret:

A 300 x 450 mm-es méret tökéletes a mindennapi használathoz. Elég nagy ahhoz, hogy lefedje a szükséges asztali területet, mégis elég kompakt ahhoz, hogy ne foglaljon túl sok helyet. Ideális egy személy számára, de több darabot is vásárolhat, hogy harmonikus szettet hozzon létre az egész család vagy a látogatója számára.

Az ár 1 darabra vonatkozik

1 054 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 24., csütörtök

Termék részletei
MP36
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PVC
Felületkezelés
Fekete/Arany
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: MP37

Márka: Household

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Szürke-arany

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Szürke-arany: Asztalának modern kiegészítője Érezte már úgy, hogy asztalának szüksége van valami különlegesre, hogy kitűnjön? Bemutatjuk a GENIA 300 x 450 mm-es tányéralátétet elegáns szürke-arany színben, amely igazi élménnyé varázsolja az étkezést. Luxus dizájn: A GENIA tányéralátéteinket úgy terveztük, hogy kifinomult...
Ár 1 054 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: W1000/ST89

Márka: Egger

Vízzáró profil EGGER Premium fehér / W1000

WAP vízzáró profil Premium fehér. A Vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátfal (vagy akár egy sima fal) funkcionális összekötésére, amellyel színben megegyeznek. A vízzáró profil 4100 mm-es standard hosszúságban kapható.
Ár 13 970 Ft
Bővebben
Egger
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 8322023

Márka: Emuca

Evőeszköztartó OPTIMA / Antracit

Evőeszköztartó a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire vágjuk. Kiválaszthatja a fiók belső szélességét , ahol Ön dönti el, hogy az egyes evőeszköztartók hogyan vághatók be. A megadott mérettartományon belül lehetőség van arra, hogy az evőeszköztartót az Ön fiókjához vágja. A vágáshoz jó minőségű kést vagy elektromos fűrészt ajánlunk. Az...
Ár 3 099 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní