• Banner

  • Banner

  • Banner

Ruhaszárító ALAMO / Fehér matt

PX518W01

Alakítsd át a napi rutinodat egyszerű és hatékony tevékenységgé!

Bemutatjuk az ALAMO ruhaszárítót elegáns matt fehér kivitelben, amely tökéletes megoldás mindazok számára, akik a funkcionalitás, a stabilitás és a stílus kombinációját keresik. Ez a szárító nem csak egy egyszerű kiegészítője otthonának - ez egy nélkülözhetetlen eszköz, amellyel időt, helyet és energiát takaríthat meg.

Miért válassza az ALAMO ruhaszárítót?

Elsősorban stabilitás: A két megbízható tartóval és négy rögzítővel ellátott, megerősített szerkezetnek köszönhetően nem kell aggódnia az ingadozás vagy instabilitás miatt, függetlenül attól, hogy mennyi szennyes lóg a szárítón.

Kapacitás, amely nem hagyja cserben: A 18 méteres szárítófelület 18 kg-os terhelhetőséggel bőséges helyet biztosít minden igényének. A két praktikus zoknitartó csak hab a tortán, amely biztosítja, hogy minden ruhadarab megtalálja a helyét.

Összecsukható és rozsdamentes: amikor nincs szüksége a szárítóra, egyszerűen összecsukhatja és elrakhatja, így értékes helyet takaríthat meg. A rozsdamentes kivitelnek köszönhetően még a nedves ruhákat is felakaszthatja anélkül, hogy aggódnia kellene a sérülés miatt.

Energiatakarékos és környezetbarát: A légszárítás nemcsak energiát takarít meg, hanem a ruhákat is tökéletes állapotban tartja, és meghosszabbítja élettartamukat. A szárító a kibontás után azonnal használatra kész, összeszerelés nélkül.

A stabil kialakításnak köszönhetően a szárító beltéren és kültéren is használható. Akár a fürdőszobában, akár az erkélyen, a kertben vagy a mosókonyhában, az ALAMO ruhaszárító alkalmazkodik az Ön igényeihez.

---

Az ALAMO ruhaszárító legnagyobb előnyei:

- Maximális stabilitás: a megerősített szerkezet és a négy rögzítőelem biztosítja, hogy a szárító még nagy terhelés esetén sem inog meg.

- Nagy kapacitás: a 18 méter szárítási felület és az akár 18 kg-os terhelhetőség nagy mennyiségű szennyest is elbír.

- Helytakarékos: az összecsukható kialakítás lehetővé teszi a könnyű tárolást, amikor nincs használatban.

- Rozsdamentes: A felületkezelés megvédi a szárítót a korróziótól és meghosszabbítja az élettartamát.

- Sokoldalú használat: Ideális beltéri és kültéri használatra egyaránt, bármilyen környezethez alkalmazkodik.

Válassza az ALAMO szárítót és tapasztalja meg a kényelmi és hatékonysági különbséget a ruhanemű szárításakor. Az Ön otthona a legjobbat érdemli!

13 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 19., csütörtök

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PX518W01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fehér
Maximális terhelés
20 kg
Szélesség
1730 mm
Magasság
965 mm
Mélység
565 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: HOP1001646-1x0,5

Márka: Household

Kihúzható kosár tisztítószerek számára ADAM / Fehér matt

Rendezze konyháját stílusosan és hatékonyan! Bemutatjuk az ADAM kihúzható takarítókosarat elegáns matt fehér színben! Ez a kétszintes szervező tökéletes megoldás minden olyan háztartás számára, amely maximális szervezettségre és tisztaságra vágyik a konyhában, még a legkisebb helyiségekben is. Miért válassza az ADAM kihúzható kosarat? 1. Maximális...
Ár 5 960 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203168

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Fehér

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 14905

Márka: Siro

Öntapadós fogas QUADRO UNO / Fekete matt

Egyszerű és dizájnos akasztó, amely alkalmas a fürdőszobába. A hátoldalon kétoldalas ragasztószalag található, amelyet egyszerűen ragasszon fel a fogas elhelyezésének helyére.
Ár 1 296 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní