• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Rattan étkezőasztal LAURA üveggel / Fekete

995692

LAURA rattan étkezőasztal üveggel - Kertje elengedhetetlen darabja!

Képzelje el a tökéletes hangulatot a következő grillezésen, családi ünnepségen vagy csak egy nyugodt vacsorát a teraszon. A LAURA rattan étkezőasztallal ez az álom valósággá válik! Ezt az elegáns és robusztus asztalt úgy tervezték, hogy ne csak esztétikai középpontja legyen kerti oázisának, hanem praktikus és tartós megoldás legyen a kültéri igényeinek kielégítésére is.

Miért válassza a LAURA rattan étkezőasztalt?

1. Tágasság és kényelem

A 190 x 90 x 74 cm-es méreteivel ez a nagyméretű kerti asztal bőséges helyet biztosít akár 8 személy számára is. Nincs többé zsúfoltság az asztalnál, és nincs többé szűkös hely a kedvenc ételeinek és italainak. Akár családi ebédet, akár nagy grillpartit tervez, a LAURA asztal rendelkezésére áll, hogy támogassa Önt.

2. A biztonság az első

Az asztallap 5 mm vastag biztonsági üvegből készült, amely garantálja a 160 kg-os maximális terhelhetőséget. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy az asztal túlterhelődik vagy megsérül. Erre az asztalra támaszkodhat!

3. Robusztus felépítés

A porszórt acélváznak és a kiegészítő válaszfalaknak köszönhetően az asztal rendkívül stabil és tartós. A beépített kiegyenlítő csavarok bármilyen felületen biztonságos és szilárd pozíciót biztosítanak. Az asztal még nagy igénybevétel esetén is stabil marad.

4. Kiváló minőségű rattan

Az asztal vázát kiváló minőségű rattan borítja, amely időjárás- és UV-álló. Ez az anyag ráadásul nagyon könnyen karbantartható, így az asztal még évekig tartó használat után is jól fog kinézni.

5. Praktikus tárolási megoldások

Az asztallap alatt egy kényelmes tárolórekesz található, amelynek terhelhetősége akár 80 kg is lehet. Itt tárolhat magazinokat, könyveket vagy más apró tárgyakat, amelyeket a szabadban való tartózkodása alatt szeretne kéznél tartani.

6. Esztétikus és funkcionális kialakítás

Az asztal krémszínű színe és elegáns kialakítása bármilyen kerti környezetbe remekül illik, legyen szó modern teraszról vagy klasszikus kertről. Ez az asztal fényűző megjelenést kölcsönöz a kültérnek.

Műszaki paraméterek:

  • Méretek (LxSxH): 190 x 90 x 74 cm
  • Az asztallap anyaga: 100% üveg
  • Az asztalkeret anyaga: 100% acél
  • Anyagmegmunkálás: 100% cink
  • Az asztallap vastagsága: 5 mm
  • A rattan vastagsága: 1,1 - 1,2 x 8 mm

79 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
995692
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Mesterséges rattan
Felületkezelés
Fekete
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 106545

Márka: Paradox

Kerti rattan szék készlet 4db LAURA / Fekete

4db kerti rattan szék LAURA - A tökéletes kiegészítő a kertbe! Miért válassza a LAURA kerti rattan székeinket? 1. Elsősorban kényelem: LAURA kerti székeinket a maximális kényelem jegyében terveztük. Lekerekített karfákkal rendelkeznek, amelyek optimális alátámasztást biztosítanak karjainak, így órákon át kényelmesen pihenhet. 2. Helytakarékosság: Székeink...
Ár 71 960 Ft/4ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní