• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerti rattan szék készlet 4db LAURA / Fekete

106545

4db kerti rattan szék LAURA - A tökéletes kiegészítő a kertbe!

Miért válassza a LAURA kerti rattan székeinket?

1. Elsősorban kényelem:

LAURA kerti székeinket a maximális kényelem jegyében terveztük. Lekerekített karfákkal rendelkeznek, amelyek optimális alátámasztást biztosítanak karjainak, így órákon át kényelmesen pihenhet.

2. Helytakarékosság:

Székeink egyik legnagyobb előnye az egymásra rakhatóságuk. Amikor nem használja őket, egyszerűen egymásra rakhatja őket, és értékes helyet takaríthat meg kertjében vagy teraszán.

3. Időjárás- és UV-állóság:

A polirattan szövet, amelyből a székek készülnek, rendkívül strapabíró, valamint időjárás- és UV-álló. Nem kell aggódnia amiatt, hogy a székek színe vagy textúrája megváltozik a nap vagy az eső hatására.

4. Stabilitás bármilyen felületen:

A székek két lábon állítható magasságú csavaros lábakkal vannak ellátva, amelyek egyenletlen felületen is biztosítják a stabilitást. Akár fából készült terasza van, akár gyep vagy térkő, a székek mindig szilárdan állnak majd.

5. Stabil acélváz:

A porszórt acélváz korrózióálló, és biztosítja, hogy a székek hosszú ideig kitartsanak. Számíthat rájuk, hogy sok évszakon át szolgálják Önt.

6. Padlóvédelem:

A műanyag padlóvédő megakadályozza a karcolásokat azon a felületen, amelyen a székek állnak. Így akár fából készült teraszon, akár beltéren használja őket, biztos lehet benne, hogy a padló sértetlen marad.

Műszaki paraméterek:

- Szék méretei (magasság x szélesség x mélység): 90 x 50 x 50 cm.

- Ülésmagasság: 46 cm

- Karfa magassága: 66 cm

- Ülőfelület (szélesség x mélység): 36 x 46 cm

- Terhelhetőség: max.

- Anyag: polirattan

- Színek: Krém színű

Használja ki az időt és dobja fel kertjét a 4db LAURA kerti rattan szék készlettel még ma! A kényelem, a tartósság és a stílus olyan kombinációját kínálják, amelyet egyszerűen nem talál máshol. Rendelje meg őket most, és változtassa kertjét a nyugalom és a pihenés oázisává.

Vásároljon most és tapasztalja meg a különbséget!

71 960 Ft /4ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
106545
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Mesterséges rattan
Felületkezelés
Fekete
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 995692

Márka: Paradox

Rattan étkezőasztal LAURA üveggel / Fekete

LAURA rattan étkezőasztal üveggel - Kertje elengedhetetlen darabja! Képzelje el a tökéletes hangulatot a következő grillezésen, családi ünnepségen vagy csak egy nyugodt vacsorát a teraszon. A LAURA rattan étkezőasztallal ez az álom valósággá válik! Ezt az elegáns és robusztus asztalt úgy tervezték, hogy ne csak esztétikai középpontja legyen kerti...
Ár 79 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní