• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Lézeres vízmérték 2,5m

00021747

Bemutatunk egy forradalmi eszközt, amely megváltoztatja az építkezés, a kézművesség és a lakásfelújítás szemléletét. A 2,5 m-es lézeres szintezőnket úgy terveztük, hogy megfeleljen a szakemberek és a barkácsolás szerelmesei igényeinek egyaránt. Miért érdemes ezt a terméket választania? Mert a pontosság, az egyszerűség és a sokoldalúság olyan kombinációja, amelyet máshol nem talál.

Legfontosabb előnyei:

1. Először a pontosság: A lézeres szintező nagy pontosságú lézerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással beállítsa mind a függőleges, mind a vízszintes síkot. Nem kell aggódnia a pontatlan mérések miatt - ez az eszköz biztosítja, hogy minden projekt tökéletes legyen.

2. Beépített mérőszalag: A beépített 250 cm-es mérőszalag két mérési skálát kínál - centiméter/milliméter és láb/hüvelyk -, így maximális rugalmasságot biztosít a mérés során. Ideális olyan munkákhoz, ahol a pontos mérés kulcsfontosságú.

3. Mindenki számára alkalmas: Akár tapasztalt szakember vagy csak lelkes barkácsoló, ez a vízmérték az Ön számára készült. Használata intuitív, ami azt jelenti, hogy azonnal és felesleges késlekedés nélkül elkezdheti a munkát.

4. Hordozható és kényelmes. Ideális megoldás a terepen vagy olyan helyeken való munkavégzéshez,ahol nincs hálózati hozzáférés.

5. Kompakt kialakítás. Nem foglal sok helyet a szerszámosládában, de a hasznossága óriási.

Műszaki specifikációk:

- Hossza: 2,5 m

- Lézer színe: piros

- Rendeltetés: függőleges, vízszintes

- Lézerek: függőleges, vízszintes, 45 fokos szögben

- Energiaellátás: LR 44 elem (tartozék)

- Méretek: 18 x 6 x 3 cm

- Súly: 175 g (tartozék: 220 g)

Csomag tartalma: A csomagban található:

- Lézeres vízmérték

- Akkumulátorok

3 360 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Termék részletei
00021747

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Fekete