• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Kiárusítás!
  • Alacsonyabb ár
  • Új

MDF fürdőszoba polc LINEA / Fehér

PXB083W01

A tökéletes megoldás a fürdőszobába

Mitől különleges a LINEA polcunk?

Képzelje el, hogy fürdőszobája mindig tökéletesen rendezett, felesleges rendetlenség és káosz nélkül. A LINEA MDF fürdőszobapolcunkkal ez nem csak álom, hanem valóság. Ezt a 3 tároló polccal rendelkező, kerekeken guruló tároló polcot úgy terveztük, hogy rendet, eleganciát és praktikumot hozzon fürdőszobájába.

Hatékony szervezés okos kialakítással

A LINEA fürdőszobai polc minden egyes polcán megemelt élekkel rendelkezik, így minden fürdőszobai tárgy a helyén marad. Nincs többé elcsúszó samponos vagy krémes flakon. Ezeknek az éleknek köszönhetően mindent szilárdan kézben tarthat.

Rugalmasság és mobilitás

Az univerzális görgők segítségével a polc könnyen mozgatható az Ön igényeinek megfelelően. Akár a mosdókagyló mellett, akár a kád mellett vagy a zuhanyzó mellett van szüksége a polcra, egyszerűen mozgathatja oda, ahol szüksége van rá. Nincs többé nehézkes emelés vagy a bútorok elmozdítása - a LINEA alkalmazkodik Önhöz!

Elegáns és modern design

A fehér szín, valamint a bambusz és az MDF anyag kombinációja modern és letisztult megjelenést kölcsönöz a LINEA polcnak, amely minden fürdőszobába illik. Elegáns kialakítása egy csipetnyi luxust kölcsönöz fürdőszobájának, ugyanakkor praktikus segítője is lesz.

Praktikus méretek és nagy teherbírás

A 20 × 30 × 80 cm-es méreteivel és mindössze 2,4 kg-os súlyával a LINEA polc kompakt, mégis elég tágas ahhoz, hogy minden fürdőszobai kelléket tároljon. Minden egyes polc terhelhetősége 5 kg-ig terjed, így a nehezebb tárgyak is biztonságosan tárolhatók.

Miért válassza a LINEA MDF fürdőszobai polcot?

1. Biztonság és stabilitás.

2. Mobilitás.

3.

4. Kompakt mérete biztosítja, hogy a polc nem foglal sok helyet, ugyanakkor bőséges tárolóhelyet biztosít.

5. Nagy teherbírás: minden egyes polc akár 5 kg-ot is elbír, így tökéletes az összes fürdőszobai használati tárgy számára.

A polc nedvességálló?

Igen, a LINEA polc kiváló minőségű MDF-ből és bambuszból készült, amelyek nedvességállóak, ezért ideálisak a fürdőszobában.

17 160 Ft
12 870 Ft 25% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 12 870 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXB083W01
5 Elemek

Adatlap

Anyag
Bambusz fa
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
300 mm
Magasság
800 mm
Mélység
200 mm