• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Exkluzív fogkefetartó UV sterilizálóval és adagolóval / Fehér matt

HAN00055x

Gondoljon bele, hogyan nézne ki a fürdőszobája rendetlenség nélkül, tökéletesen tiszta fogkefékkel minden nap. Bemutatjuk exkluzív fogkefetartónkat UV sterilizálással és adagolóval, elegáns matt fekete színben - az Ön új titka a tökéletes higiénia és fürdőszobai szervezettség érdekében!

1. Páratlan higiénia az UV sterilizálással:

Felejtse el a baktériumokat és a szennyeződéseket! Ez a tartó UV sterilizációs technológiával van felszerelve, hogy fogkeféje mindig tiszta és használatra kész legyen. Az UV-fény hatékonyan elpusztítja a baktériumok és vírusok akár 99,9%-át.

2. Okos és praktikus megoldás:

Tartónk nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül funkcionális is. Fogkrémadagolóval rendelkezik, amely garantálja, hogy minden alkalommal az ideális mennyiségű fogkrémet használja. Nincs többé felesleges pazarlás!

3. Elegáns kialakítás és könnyű felszerelhetőség:

A matt fekete szín modern megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának. A falra szerelés egyszerű és gyors. A megerősített ragasztócsíknak köszönhetően nincs szükség szögekre vagy fúrásra, így a fal sértetlen marad.

4. Maximális helykihasználás:

A konzolt úgy tervezték, hogy különböző felületekre, például üvegre, kerámiára, márványra és egyéb felületekre is felszerelhető legyen. Használja ki a függőleges helyet, hogy helyet szabadítson fel a mosogató körül. A fürdőszobai tér rendezett és rendezetlen lesz.

5. Sokoldalú használat:

Ez a tartó a legtöbb típusú fogkeféhez alkalmas, beleértve az elektromosakat is. Soha többé nem kell azon aggódnia, hogy hová tegye a fogkeféjét.

Műszaki specifikációk:

- Material: ABS műanyag, tartós és könnyen mosható.

- Munkahőmérséklet: 5 és 50 °C között, bármilyen környezethez alkalmas.

- 22/13/6,5 cm - ideális méret minden fürdőszobába.

- Színe: 1,5 cm: Fehér matt, hogy stílusos színt adjon fürdőszobájának.

- Telepítés: fúrás nélküli falra szerelés a megerősített ragasztócsíknak köszönhetően.

Használati mód:

1. Felület előkészítése: Alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a felületet, amelyre a konzolt felszereli.

2.

3. Helyezze a fogkeféket és a fogkrémet a tartóba. Aktiválja az UV-sterilizálást a megfelelő gomb megnyomásával.

Ne várjon, és frissítse fürdőszobáját még ma az UV sterilizálással és adagolóval ellátott exkluzív fogkefetartóval. Fürdőszobája stílusos és rendezett lesz, fogkeféje pedig mindig tiszta és használatra kész. Kattintson a "Kosárba" gombra és tapasztalja meg ezt a forradalmi terméket a saját szemével!

4 796 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
HAN00055x
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 00019163

Márka: Paradox

Edénycsepegtető ALFREDO / Fekete matt

A minőség és a stílus tökéletes kombinációja Az ALFREDO matt fekete színű edénycsepegtető több mint egy funkcionális kiegészítője konyhájának. Ez egy ékszer, amely modern, elegáns és luxus megjelenést kölcsönöz konyhájának. A szénacélból és tartós műanyagból készült prémium kivitelezésének köszönhetően nemcsak esztétikus, hanem rendkívül ellenálló a...
Ár 7 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 157638/300

Márka: Interex

Golyós fiókcsúszó csillapítás nélkül 53 mm - nagy terhelés

Exkluzív, golyós fiókcsúszó,csillapítás nélküli, amelyet olyan területekre terveztek, ahol nagyon nagy terhelésekre vagy nagy hosszúságokra van szükség. A fiókhosszabbító nagy, akár 100 kg-os fiókterhelésre is alkalmas. És akár 1100 mm hosszúságban is kapható. Ez egy rendkívül hosszú, teljes hosszúságú, golyóscsapágyazott fiókhosszabbító, amely a spontán...
Ár 6 408 Ft/pár
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXCB001A

Márka: Paradox

REGALO SPA sarok fürdőszoba polc / Fehér

Képzelje el, hogy simán és méltóságteljesen lép be a fürdőszobájába, és minden a helyén van. Nincs káosz, nincsenek szétszórva a dolgok a szobában. A fehér színű REGALO SPA fürdőszobai sarokpolccal fürdőszobája nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is lesz. Állítható magasság 850 mm - 3050 mm között. A legmagasabb minőség és tartósság A REGALO SPA nem...
Ár 9 160 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní