• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

REGALO SPA sarok fürdőszoba polc / Fehér

PXCB001A

Képzelje el, hogy simán és méltóságteljesen lép be a fürdőszobájába, és minden a helyén van. Nincs káosz, nincsenek szétszórva a dolgok a szobában. A fehér színű REGALO SPA fürdőszobai sarokpolccal fürdőszobája nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is lesz. Állítható magasság 850 mm - 3050 mm között.

A legmagasabb minőség és tartósság

A REGALO SPA nem csak egy közönséges polc. Kiváló minőségű fémcsövekből és PP műanyagból készült mestermű, amely porszórtan van bevonva, hogy garantálja a rozsdaállóságot. Ezek az anyagok biztosítják, hogy a polc ellenáll a fürdőszobában lévő nedvességnek, és évekig minőségromlás nélkül tart. A megerősített PP műanyag polcoknak köszönhetően megnövelt terhelhetőséget biztosít, így soha nem kell aggódnia amiatt, hogy kedvenc hajbalzsamos flakonja miatt a polc felborul.

Stabilitás, amelyre számíthat

Ki szeretne állandóan leeső polcokkal bajlódni? A REGALO SPA-val ez az aggodalom a múlté. A tetején található erős rugócsőnek és az érintkezési felületet növelő végsőkupakoknak köszönhetően ez a polc rendkívül stabil. Mondjon búcsút a kényelmetlen és instabil megoldásoknak - a REGALO SPA sziklaszilárd és megbízható.

Praktikum és kényelem egyben

Akár alacsonyabb, akár magasabb, a REGALO SPA alkalmazkodik az Ön igényeihez. A teleszkópos rúdnak köszönhetően könnyedén beállíthatja a magasságát, és fürdőszobája minden egyes sarkát kihasználhatja. Kompakt kialakítása maximalizálja a helykihasználást, így fürdőszobája tágasabbnak és rendezettebbnek tűnik.

Könnyed telepítés

Felejtse el a bonyolult szerszámokat és a hosszadalmas szerelést. A REGALO SPA-t úgy tervezték, hogy fúrás és szerszámok nélkül, egyszerűen felszerelhető legyen. A részletes útmutatónak köszönhetően percek alatt összeszerelheti, és élvezheti a tér újjászervezését.

Egyszerűség a funkcionalitással kombinálva

A polconkénti 3 kg-os maximális terhelhetőségnek köszönhetően bőven van hely minden fürdőszobai kelléknek, a samponoktól kezdve a szappanokon át a kedvenc fürdősójáig.

Miért válassza a REGALO SPA-t?

- Tartósság és minőség.

- Stabilitás.

- Állítható magasság a maximális kényelem érdekében.

- Egyszerű telepítés.

- Helytakarékos: a sarokterek hatékony kihasználása.

Szabaduljon meg régi fürdőszobai káoszától, és adjon esélyt az eleganciának és a rendnek a REGALO SPA-val. A fürdőszobája megérdemli, és Ön is!

9 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PXCB001A
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
250 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 00019163

Márka: Paradox

Edénycsepegtető ALFREDO / Fekete matt

A minőség és a stílus tökéletes kombinációja Az ALFREDO matt fekete színű edénycsepegtető több mint egy funkcionális kiegészítője konyhájának. Ez egy ékszer, amely modern, elegáns és luxus megjelenést kölcsönöz konyhájának. A szénacélból és tartós műanyagból készült prémium kivitelezésének köszönhetően nemcsak esztétikus, hanem rendkívül ellenálló a...
Ár 7 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HAN00055x

Márka: Household

Exkluzív fogkefetartó UV sterilizálóval és adagolóval / Fehér matt

Gondoljon bele, hogyan nézne ki a fürdőszobája rendetlenség nélkül, tökéletesen tiszta fogkefékkel minden nap. Bemutatjuk exkluzív fogkefetartónkat UV sterilizálással és adagolóval, elegáns matt fekete színben - az Ön új titka a tökéletes higiénia és fürdőszobai szervezettség érdekében! 1. Páratlan higiénia az UV sterilizálással: Felejtse el a...
Ár 4 796 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní