• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerti hulladékgyűjtő zsákok - 4db / 280L

992272

Praktikus kerti segítő!

Bemutatjuk a kerti hulladékgyűjtő zsákokat, amelyek megváltoztatják a kerti karbantartás élményét. Nem kell többé a rendetlenséggel és a helyhiánnyal küzdenie. Ezekkel a zsákokkal mindent kézben tarthat!

Miért válassza kerti zsákjainkat?

1. Maximális kapacitás és teherbírás:

Minden egyes kerti zsákunk gigantikus, 280 literes kapacitással rendelkezik, és akár 50 kg-ot is elbír. Ez azt jelenti, hogy egyszerre nagy mennyiségű levelet, ágat és egyéb kerti hulladékot gyűjthet össze anélkül, hogy állandó ürítésre lenne szükség.

2. Tartósság és hosszú élettartam:

A zsák alja dupla varrással rendelkezik, ami extra stabilitást és szilárdságot biztosít. Ennek eredményeképpen zsákjaink sok szezonon át kitartanak, és nem kell minden évben új zsákokba beruháznia.

3. Vízlepergető anyag:

Táskáink rendkívül tartós polietilénből készülnek, amely taszítja a vizet. Soha többé nem lesz gondja a nedvességtartalommal vagy a penészedéssel. Kertje tiszta és száraz lesz, bármilyen időjárás is legyen.

4. Praktikus és kényelmes kezelés:

Minden zsák három erős fogantyúval van ellátva - kettő a cipeléshez és egy az ürítéshez. Ez a kialakítás maximális kényelmet és hatékonyságot biztosít a munka során. Többé nem lesz gondja a teli zsákok cipelésével.

5. Helytakarékos:

Ha nincs szüksége a zsákokra, egyszerűen hajtsa össze és tárolja őket. Az összehajtott zsákok minimális helyet foglalnak, ami hatalmas előny a korlátozott tárolóhelyekkel rendelkezők számára.

Műszaki paraméterek:

- Méretek (H x Ø): 77 x 67 cm.

- Anyag: 100% polietilén

- Kapacitás: egyenként 280 liter

- Max. 50 kg

- Szín: zöld

A csomag tartalma:

- 1 x 4 db kerti zsákból álló készlet

10 760 Ft /4 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Termék részletei
992272
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 109316

Márka: Gardenbruk

Flexi kerti tömlő komplett tartozékokkal és állvánnyal / Fekete

Képzelje el a tökéletes segítőt kertjébe, garázsába vagy autómosójába - a Flexi kerti tömlő a Gardebruk® teljes tartozékával és állványával. Választható 7,5m / 15m vagy 30m hosszúságban. Ezt a sokoldalú tömlőt a maximális funkcionalitás, tartósság és kényelem érdekében tervezték. Kiváló minőségű 3750D x 3750D poliészterből készült, háromszoros latex...
Ár 11 596 Ft
Bővebben
Gardenbruk
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 13228

Márka: Siro

Univerzális seprű- vagy felmosótartó / Fehér

Takarítóeszköz-állvány, amellyel praktikusan és helytakarékosan rendezheti konyháját vagy éléskamráját. A nyílás görgős golyókkal rendelkezik, amelyek a seprű- vagy felmosónyél vastagságához igazodnak, és szilárdan tartják azokat. Elengedésük nagyon egyszerű, csak enyhén emelje meg a seprűnyelet. Nagyon könnyen felszerelhető a csomagban található...
Ár 1 996 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní