• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Öntapadós seprű- vagy felmosótartó állvány STRONG / Fehér

ORM11OR

Fedezze fel a tökéletes megoldást az otthoni szervezéshez

Bemutatjuk az öntapadós seprű- vagy felmosófelakasztót elegáns matt fehér színben, amely megváltoztatja a takarítóeszközök tárolásának és rendszerezésének módját. Ez a részletekre odafigyelve készült tartó a modern dizájnt maximális funkcionalitással ötvözi, hogy otthonát rendezetté és stílusossá tegye.

1. Kiváló minőségű műanyagból készült, ez a kabáttartó a tartósság megtestesítője. A fehér matt felület nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem karc- és korrózióálló is, így biztosítva, hogy a kabáttartó évekig úgy nézzen ki, mintha új lenne.

2. Felejtse el a fúrást és a falak károsítását. Az öntapadós mechanizmusnak köszönhetően a felszerelés gyors és egyszerű. Csak rögzítse bármilyen sima felületre, például csempére, üvegre vagy fára, és máris használatra kész.

3. Sokoldalú használat. Ideális törölközők, konyhai eszközök vagy akár ruhák felakasztására is. Sokoldalúsága miatt minden otthon nélkülözhetetlen kiegészítője.

4. Kompakt és stílusos kialakítás. Minimalista megjelenése bármilyen lakberendezési stílussal harmonizál.

Ne tedd le! Örvendeztesse meg magát még ma egy praktikus és stílusos megoldással otthonában. A matt fehér színű, öntapadós seprű- vagy felmosószertartó állvány pont az, amire szüksége van ahhoz, hogy otthonát rendben tartsa és esztétikus legyen. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a különbséget!

1 796 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
ORM11OR
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/műanyag
Felületkezelés
Fehér
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: SZK31

Márka: Household

Hőálló kávéspohár GLANCE 70 ml / Átlátszó

Fedezze fel a tökéletességet minden kortyban a csúcsminőségű hőálló kávéscsészénkkel, amelyet úgy terveztünk, hogy sokkal tovább élvezhesse kedvenc italát. Ez az elegáns és modern, dupla aljú csésze nemcsak esztétikus, hanem rendkívül funkcionális is. 1. Hőmérsékletmegtartás: Soha többé nem kell sietnie, hogy megigya a kávéját vagy teáját. A fúvott...
Ár 1 440 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 8329321

Márka: Emuca

Evőeszköztartó OPTIMA / Szürke

Evőeszköztartó a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire vágjuk. Kiválaszthatja a fiók belső szélességét , ahol Ön dönti el, hogy az egyes evőeszközök hogyan vághatók be. A megadott mérettartományon belül lehetőség van arra, hogy az evőeszköztartót az Ön fiókjához vágja. Az evőeszköztartó mélységének köszönhetően a megadott mérettartományon...
Ár 2 448 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXSA23BK

Márka: Paradox

Cipőtartó EKKO LINE MAXI 106 / Fekete matt

Mentsd meg szeretett cipőidet! A cipőid jobbat érdemelnek annál, mint hogy szétszóródjanak a házban. Adjon nekik a megérdemelt otthont az EKKO LINE MAXI 106 cipőtartóval. Ezzel a helytakarékos, 6 polcos, masszív vasszerkezetű állványon cipőid rendezettek lesznek, és mindig készen állnak majd a szolgálatodra. Halmozza, bővítse és testre szabja: A te házad,...
Ár 7 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní