• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Konyhai edényrendező EXTRA / Fekete matt

HOP1001650

Fedezze fel a forradalmi változást konyhájában az EXTRA konyhai edényrendezőnkkel, elegáns matt fekete színben. Ez a kivételes szervező a praktikum és a stílus megtestesítője, amely segít, hogy konyhája rendezett és hatékony legyen.

Miért ez a szervező?

1. Helytakarékosság és rendben tartás

A hatékony helykihasználásra helyezve a hangsúlyt, szervezőnk többszintes megoldást kínál az edények, serpenyők és fedelek tárolására. Nincs többé keresgélés a zsúfolt fiókokban és szekrényekben - mindennek meglesz a helye és könnyen hozzáférhető lesz.

2. Többcélú használat

Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a szervezőt többféleképpen használhatja. Legyen szó edények, fedelek vagy vágódeszkák tárolásáról, ez a termék minden konyha tökéletes segítője. Elhelyezheti a konyhaszekrényeiben, így biztosítva, hogy konyhabútorai rendezettek és tiszták legyenek.

3. Az edények védelme

Szervezőnk megvédi konyhai eszközeit a sérülésektől. Többé nem kell aggódnia a karcos felületek vagy az egymás között felboruló edények és fedelek miatt. Hosszabb ideig tökéletes állapotban tarthatja edényeit.

4. Könnyen összeszerelhető és használható

Szervezőnk összeszerelése egyszerű és intuitív. Csak néhány egyszerű lépés, és az új segítője máris használatra kész. A könnyű és masszív alumíniumszerkezet hosszú élettartamot és stabilitást garantál.

Műszaki adatok:

- A termék méretei: 38x52x21 cm

- Csomagolási méretek: 21x4,5x39 cm

- Csomag súlya: 1,3 kg

- A termék súlya: 1,2 kg

- Anyag: Alumínium

Hagyja, hogy konyhája fellélegezzen és megtapasztalja az igazi kényelmet az EXTRA konyhai eszközszervezővel. Tegye magát boldoggá, és soha többé nem kell aggódnia a konyhaszekrényeiben lévő rendetlenség miatt. Vásároljon egyet még ma, és győződjön meg a nagyszerű előnyeiről a saját szemével!

Használja ki az idejét, és javítsa konyháját az EXTRA konyhai eszközszervezővel. A konyhája megérdemli!

7 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 20., péntek

Termék részletei
HOP1001650
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
520 mm
Magasság
350 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: MP23

Márka: Household

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Ezüst

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Ezüst : Modern kiegészítője az asztalának. Érezte már úgy, hogy az asztalának szüksége van valami különlegesre, hogy kitűnjön? Bemutatjuk a GENIA 300 x 450 mm-es tányéralátétet elegáns ezüst színben, amely igazi élménnyé varázsolja az étkezést. Luxus dizájn: A GENIA tányéralátéteinket úgy terveztük, hogy kifinomult és...
Ár 996 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní