• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Ezüst

MP23

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Ezüst : Modern kiegészítője az asztalának.

Érezte már úgy, hogy az asztalának szüksége van valami különlegesre, hogy kitűnjön? Bemutatjuk a GENIA 300 x 450 mm-es tányéralátétet elegáns ezüst színben, amely igazi élménnyé varázsolja az étkezést.

Luxus dizájn:

A GENIA tányéralátéteinket úgy terveztük, hogy kifinomult és modern megjelenést kölcsönözzön asztalának. Az ezüst szín bármilyen belső térben megállja a helyét, legyen az egy modern lakás, egy elegáns iroda vagy egy hangulatos étterem.

Minőségi anyag:

A tartós PVC-ből készült GENIA asztali alátétet tartós használatra tervezték. Ez az anyag biztosítja, hogy az alátét szilárdan tapadjon az asztal felületéhez, megakadályozva annak elmozdulását. Nem számít, milyen típusú asztala van, a GENIA alátéttel asztala mindig tökéletesen fog kinézni.

Vízálló és kopásálló:

Aggódik amiatt, hogy a tányéralátét gyorsan koszolódik vagy tönkremegy? A GENIA alátéttel nem kell aggódnia. Vízálló és kopásálló, így könnyedén ellenáll a véletlen kiömléseknek vagy karcolásoknak. Az egyszerű tisztítás biztosítja, hogy az alátét mindig úgy nézzen ki, mintha új lenne.

Ideális méret:

A 300 x 450 mm-es méret tökéletes a mindennapi használathoz. Elég nagy ahhoz, hogy lefedje a szükséges asztali területet, mégis elég kompakt ahhoz, hogy ne foglaljon túl sok helyet. Ideális egy személy számára, de több darabot is vásárolhat, hogy harmonikus szettet hozzon létre az egész család vagy a látogatók számára.

Az ár 1 darabra vonatkozik

996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
MP23
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PVC
Felületkezelés
Ezüst
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: HOP1001650

Márka: Paradox

Konyhai edényrendező EXTRA / Fekete matt

Fedezze fel a forradalmi változást konyhájában az EXTRA konyhai edényrendezőnkkel, elegáns matt fekete színben. Ez a kivételes szervező a praktikum és a stílus megtestesítője, amely segít, hogy konyhája rendezett és hatékony legyen. Miért ez a szervező? 1. Helytakarékosság és rendben tartás A hatékony helykihasználásra helyezve a hangsúlyt, szervezőnk...
Ár 7 160 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní