• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Szürke-arany

MP37

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Szürke-arany: Asztalának modern kiegészítője

Érezte már úgy, hogy asztalának szüksége van valami különlegesre, hogy kitűnjön? Bemutatjuk a GENIA 300 x 450 mm-es tányéralátétet elegáns szürke-arany színben, amely igazi élménnyé varázsolja az étkezést.

Luxus dizájn:

A GENIA tányéralátéteinket úgy terveztük, hogy kifinomult és modern megjelenést kölcsönözzön asztalának. A szürke és az arany kombinációja bármilyen belső térben megállja a helyét, legyen az egy modern lakás, egy elegáns iroda vagy egy hangulatos étterem.

Minőségi anyag:

A tartós PVC-ből készült GENIA alátétet úgy tervezték, hogy tartós legyen. Ez az anyag biztosítja, hogy az alátét szilárdan tapadjon az asztal felületéhez, megakadályozva annak elmozdulását. Nem számít, milyen típusú asztala van, a GENIA alátéttel az asztala mindig tökéletesen fog kinézni.

Vízálló és kopásálló.

Aggódik amiatt, hogy a tányéralátét gyorsan koszolódik vagy tönkremegy? A GENIA alátéttel nem kell aggódnia. Vízálló és kopásálló, így könnyedén ellenáll a véletlen kiömléseknek vagy karcolásoknak. Az egyszerű tisztítás biztosítja, hogy az alátét mindig úgy nézzen ki, mintha új lenne.

Ideális méret:

A 300 x 450 mm-es méret tökéletes a mindennapi használathoz. Elég nagy ahhoz, hogy lefedje a szükséges asztali területet, mégis elég kompakt ahhoz, hogy ne foglaljon túl sok helyet. Ideális egy személy számára, de több darabot is vásárolhat, hogy harmonikus szettet hozzon létre az egész család vagy a látogatók számára.

Az ár 1 darabra vonatkozik

996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
MP37
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PVC
Felületkezelés
Szürke / arany
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní