• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Forgó tálca élelmiszerhez vagy kozmetikumokhoz OTTO / Fehér

CB49

Üdvözöljük a szervezettség és hatékonyság új világában!

Elege van már a rendetlenségből a konyhában vagy a fürdőszobában? Bemutatunk egy forradalmi terméket, amely megváltoztatja mindennapjait - az OTTO forgó élelmiszer- vagy kozmetikai tálca / Fehér. Ez a multifunkcionális és stílusos kiegészítő nemcsak a praktikumot, hanem a megérdemelt eleganciát is megadja Önnek.

Miért az OTTO?

1. Tökéletes hozzáférés az Ön igényeihez

Az OTTO forgatható tálcával gyorsan és egyszerűen hozzáférhet kedvenc élelmiszeréhez vagy kozmetikai termékeihez. Nincs többé hosszas keresgélés és turkálás! Csak fordítsa meg, és máris minden kéznél van.

2. Maximális helytakarékosság

A 30 x 3,5 cm-es méretekkel az OTTO-t úgy tervezték, hogy tökéletesen elférjen a helyiségében. Akár a konyhapultra, akár a fürdőszoba polcára helyezi, mindig gondoskodik arról, hogy a tér rendezettnek és szervezettnek tűnjön.

3. Kiváló minőségű anyag

Az OTTO prémium minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot. A minőségbe való befektetés mindig megtérül - és az OTTO ezt bizonyítja.

4. Sokoldalú használat

Több mint egy fűszertartó! Az OTTO ideális a szépségápolási termékek, irodai kellékek vagy bármilyen apró tárgy rendezett tárolására is.

5. Esztétikus kialakítás

A modern és minimalista, fehér színű dizájn tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Az OTTO nemcsak praktikus, hanem gyönyörű is.

Az OTTO forgótál tökéletes megoldás mindenkinek, aki rendre és hatékonyságra vágyik. Akár a konyhában, akár a fürdőszobában vagy az irodában használja, az OTTO mindig a legmagasabb szintű praktikumot és stílust nyújtja.

3 840 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
CB49
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
300 mm
Magasság
33 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: MP34CZ

Márka: Household

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Antracit

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Antracit : Modern kiegészítője az asztalnak Érezte már úgy, hogy az asztalának szüksége van valami különlegesre, hogy kitűnjön? Bemutatjuk a GENIA 300 x 450 mm-es tányéralátétet elegáns antracit színben, amely igazi élménnyé varázsolja az étkezést. Luxus dizájn: A GENIA tányéralátéteinket úgy terveztük, hogy kifinomult és...
Ár 996 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 190224

Márka: Paradox

Fa fürdőszoba kilépő MOSAICA / Akácfa

Exkluzív csúszásmentes kádkilépő a fürdőszobába vagy a szaunába. A kádkilépő természetesen nagyon tartós . A faanyagot a környezeti hatásokkal szembeni fokozott védelem és a száradás miatti repedezés elleni védelem érdekében plusz olajozással kezeltük. A fürdőszobai kádkilépő hátoldalán csúszásmentes gumiütközőkkel is rendelkezik, amelyek kíméletesek a...
Ár 9 160 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 00019338

Márka: Paradox

Vágódeszka készlet 4 db BAMBOO

Fedezze fel a praktikusságot és az eleganciát a BAMBOO 4 darabos vágódeszkakészlettel. Bemutatjuk élvonalbeli termékünket, amely megváltoztatja a konyhai munkavégzés módját. A BAMBOO 4ka vágódeszka készlet tökéletes megoldás a mindennapi konyhai feladatokhoz. A funkcionalitás, az esztétika és az ökológia kombinációja olyan terméket hozott létre, amelybe...
Ár 7 960 Ft/4 ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní