• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

MINUTE tojásfőző időzítő

3683080513560

Üdvözöljük a tökéletesen főtt tojás világában! Bemutatjuk a forradalmi percenkénti tojásidőzítőt - az Ön nélkülözhetetlen konyhai szövetségesét, amely megváltoztatja a tojáskészítésről alkotott elképzeléseit. Nincs többé idegőrlő pillanat a vízzel teli fazék felett, nincs többé csalódás a túl- vagy alulfőtt tojások miatt. Mit szólna hozzá, ha igazi kulináris hősként kezdené a napot?

Miért válassza a Minute

Tökéletesség elsőre: A tojásfőzés egyszerű feladatnak tűnhet, de minden szakács tudja, hogy a megfelelő pillanat megtalálása művészet. A Minut'œuf pontos áttekintést ad a főzési állapotról, így mindig a kívánt állagot éri el - legyen szó lágy, közepes vagy teljesen kemény tojásokról.

Intuitív kialakítás: a világosan beosztott főzési skálával biztos lehet benne, hogy soha nem téveszti el a megfelelő pillanatot. Ez a praktikus asszisztens a főzés előrehaladtával változtatja a színét, így vizuálisan is jelzi, hogy a tojás elérte a kívánt főzési fokot.

Egyszerű használat: csak tegye az időzítőt a tojásokkal együtt az edénybe, és kezdje el a főzést. Figyelje az időzítő színváltását, és főzze meg a tojásokat pontosan az Ön ízlésének megfelelően anélkül, hogy folyamatosan az órát kellene néznie vagy találgatnia kellene.

Kompakt méret: 5,5 x 3,5 x 3,5 cm-es méreteivel a Minute könnyen elfér bármelyik konyhában, és használat után könnyen eltehető. Praktikus kialakításának köszönhetően mindig kéznél lehet, és azonnal bevetésre készen áll.

GYIK:

- Hogyan működik a Minute - Ez az időzítő a víz hőmérsékletével változik, és fokozatosan változtatja a színét, hogy jelezze, mikor főtt meg a tojás az Ön pontos preferenciáinak megfelelően.

- Az időzítő újrafelhasználható - Abszolút! A Minute-t úgy tervezték, hogy hosszú ideig szolgáljon Önt anélkül, hogy a pontosság feláldozná.

- Hogyan tisztítható a Minute - Egyszerűen öblítse le meleg vízzel és szárítsa meg. Nem mosogatógépben mosható.

Győződjön meg róla a saját szemével!

Nincs idő kompromisszumokra, ha a reggeli minőségéről van szó. A Minute Timer segítségével biztos lehet benne, hogy minden napot a tökéletes mennyiségű energiával és élvezettel kezdhet. Fedezze fel a kényelem és a pontosság új dimenzióját, amelyet ez a készülék a konyhájába hoz. Váljon konyhamesterré a Minute segítségével, ahol minden főzési kísérlet sikeressé válik!

1 266 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
3683080513560
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag