• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

HAMMER 110L mosodai kosár kerekeken / Szürke

PXS002G01

HAMMER 110L mosodai kosár kerekeken / Szürke

Bemutatjuk a tökéletes segítőt minden otthonba - a HAMMER 110L kerekes szennyeskosarat elegáns szürke színben.

Miért válassza ezt a terméket?

1. Hatalmas tárolóhely

Ez a szennyeskosár 50 x 71 cm-es méreteivel (átmérő x magasság) hatalmas, akár 110 literes tárolóhelyet biztosít. Ez azt jelenti, hogy nagyjából egy hétre elegendő ruhaneműt tud tárolni benne a családja. Nincs többé túlcsorduló szennyeskosár - minden kényelmesen elfér egyetlen elegáns kosárban.

2. A stabilitás és a tartósság az első

Ez a szennyeskosár erős acélcsövekkel és megerősített U-alakú lemezekkel rendelkezik, amelyek kivételes stabilitást biztosítanak neki. Konstrukcióját úgy tervezték, hogy akár 20 kg-os terhelést is elbírjon. Ezenkívül a csövek porszórással vannak bevonva, hogy megvédjék őket a korróziótól és hosszú élettartamot biztosítsanak.

3. Kiváló minőségű szennyestartó zsák

A szennyestartó zsák prémium 600D poliészter szövetből készült, és belül PVC-vel van bevonva, ami garantálja a tartósságát és a hosszú távú használatát. A zsák erős kapcsokkal történő rögzítése az acélkerethez biztosítja a biztonságos illeszkedést és a stabilitást.

4. Könnyen mozgatható és rögzíthető

A HAMMER szennyeskosár négy görgővel van felszerelve, amelyek közül kettő fékkel rendelkezik. Ez megkönnyíti a kosár mozgatását a mosókonyhába vagy bárhová, ahol szükség van rá. Ha pedig egy helyen szeretné hagyni, csak aktiválja a fékeket, és a kosár szilárdan a helyén marad.

5. Gyors és egyszerű összeszerelés

A számozott alkatrészeknek és az egyértelmű utasításoknak köszönhetően ennek a szennyeskosárnak az összeszerelése gyerekjáték. Nem kell mesternek lennie az összeszereléshez - gyorsan és egyszerűen elvégezheti. Minden, ami az összeszereléshez szükséges, benne van a csomagban.

A kerekes HAMMER 110 literes szennyeskosár ideális megoldás minden olyan háztartás számára, amely praktikus, tartós és elegáns szennyestároló terméket keres. Nagy tárolóterével, stabil felépítésével, valamint könnyű mozgatásával és összeszerelésével ez a szennyeskosár minden elvárásának megfelel. Ne várjon, rendelje meg még ma, hogy megkönnyítse az életét, és több ideje maradjon magára és családjára!

17 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXS002G01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szövet/acél
Felületkezelés
szürke
Maximális terhelés
20 kg
Térfogat
1 x 110 L
Szélesség
500 mm
Magasság
710 mm
Mélység
500 mm