• Banner

  • Banner

  • Banner

Univerzális erős eko tisztítószer (500 ml) StrongCLEAN E13

473806

A StrongClean E13 egy nagyon hatékony semleges tisztítószer a "durva szennyeződések" ellen.

Bútoralkatrészek kézi tisztítására tervezték. A keverék nem alkalmas Riepe szórórendszerekhez!

Meggyőző erővel távolítja el a bútorgyártás során a ragasztás, megmunkálás és kezelés utáni gyakori szennyeződéseket. Eltávolítja: - Kikeményedetlen ragasztómaradványokat - Leíró tintákat/jelzőanyagokat - Zsíros szennyeződéseket (olajok, kenőanyagok), elválasztók - Matricamaradványokat - Kéznyomok, sodrási nyomok a ragasztógépeken A termék természetes anyagokból származó ereje, hogy megbontja a szennyeződések kémiai szerkezetét alkohol vagy kőolajszármazékok hozzáadása nélkül. Ez a tény biztosítja a felhasználó számára a termék korlátozások nélküli könnyű használatát, mivel nem tartozik a veszélyes anyagok vagy gyúlékony anyagok osztályozásának hatálya alá (CPL-rendelet). Semlegességének köszönhetően nem veszélyes a bőrre. Az E13 keverékben lévő veszélyes anyagok hiányának és a nem gyúlékonyságnak a szempontja fontos bónusz a felhasználó számára.

A normál munkakörülmények (szellőzés, megfelelő érzékelési hőmérséklet) biztosításával és a normál védőfelszerelések használatával a megrendelőnek nem kell foglalkoznia a gyúlékony anyagok speciális, jogszabályban előírt (szintén költséges) tárolásával és kezelésével.

Sem a kezek bőrét, sem a légutakat nem támadják meg a káros anyagok. Az E13 permetezővel is alkalmazható (0,5 l-es kiszerelésben kínálják), amely nem ajánlott az illékony keverékekhez. Az E13 előnye, hogy nem illékony, a keverék párolgási mennyisége alacsony. Az alkoholos termékekhez képest az ügyfél nem veszít a párolgásból, és a káros szabad szerves vegyületek (VOC) nem fertőzik meg a munkaterületet. Ez csökkenti a foglalkozási megbetegedések lehetőségét (a légzési problémáktól a tüdőfertőzésig).

A tisztítószerben lévő hatóanyag-koncentrációnak köszönhetően a laminált táblák vagy a műanyag élek felületei szerkezetükben felkavarodnak, és könnyen eltávolíthatók papírtörlővel, pamutkendővel vagy mikroszálas kendővel. Az E13 finom bevonatot hagy a felületen, és különösen a magasfényű és mélymatt felületek befejezéséhez ajánlatos az E57-et használni, a tökéletes végső megjelenés érdekében. Erőssége ellenére az E13 nem károsítja a lakkokat vagy más érzékeny felületeket. Az E13 felvitele után az alkatrész felületén és élein a kezelés során kialakuló finom filmréteg védelmet nyújt a további szennyeződések ellen, és megakadályozza az alkatrészek statikus feltöltődését. Alacsony habképző ereje miatt hatása azonnali.

Alkalmazás: - Laminált LDTD, MDF tisztítása - Termoplasztikus élek tisztítása - Alumínium felületek és rozsdamentes acélok tisztítására is alkalmas Alkalmazás: - Mikroszálas/pamut/papír törlőkendőre felvinni és a felületet tisztára törölni - A felületre fújni és mikroszálas, pamut vagy papírtörlővel áttörölni - 0,5 literes flakont a Kimberly Clarck törlőkendő adagolóba tölteni Csomagolás és eltarthatóság: A termék nem igényel különleges tárolási vagy kezelési körülményeket (CPL előírás: VOC mentes). Felbontás után azonnal felhasználható. A jótállási idő a gyártástól számított 24 hónap. Tárolás temperált helyiségekben. A termék nem fagyhat meg.

3 792 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
473806
1000 Elemek

Adatlap

Térfogat
500 ml
A felhasználás típusa
Fémek, kezeletlen vagy korrodált alumínium, sárgaréz, réz, üveg, üvegszál, fa, beton.
Ez még talán érdekelhet
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 112.0187.655

Márka: Franke

Csaptelep megerősítés / Rozsdamentes acél

Megerősítés , amely a mosogató alatti terület megerősítésére szolgál. Ennek a megerősítésnek köszönhetően a mosogató nem fog megereszkedni, és a csaptelep szilárdan rögzül.
Ár 3 080 Ft
Bővebben
Franke
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 473814

Márka: Strong

Eco tisztítószer érzékeny felületekre (500 ml) Strong CLEAN E57

A StrongClean E57 egy gyorsan száradó lúgos tisztítószer a különleges, magasfényű és mélymatt felületek végső megjelenéséhez. A keverék nem alkalmas Riepe szórórendszerekhez! Az E57-et a bútorok csomagolása előtt kell használni, a kényes felületek tiszta megjelenésének megőrzése érdekében. Az E57 nem gyúlékony termék, és alkalmazását a biztonsági...
Ár 4 680 Ft
Bővebben
Strong
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 296110

Márka: UNIKA

Munkalap ragasztó Color Joint CJ010 / Fekete

A Color Joint egy speciális PU ragasztó PD illesztésekhez - vízálló, letörölhető. A felesleges ragasztó száraz ruhával (szőrszálak nélkül) eltávolítható, mélyebb textúra esetén aceton használata ajánlott. A gyártás dátuma a tubusra van bélyegezve - a szavatossági idő a gyártás dátumától számított 12 hónap.
Ár 2 160 Ft
Bővebben
UNIKA
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: TL40/Ne/2000

Márka: Opes

Vízzáró profil L40 / rozsdamentes acél

A vízzáró profil fekve és állva is elhelyezhető. Teljes alumínium anyagának köszönhetően alkalmas a főzőlapok mögé is, és ellenáll a magas hőmérsékletnek. A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap (vagy akár egy sima fal) funkcionális összekötéséhez, amellyel színben harmonizálnak. A vízzáró profilok 2000 mm-es és 4000 mm-es szabványos...
Ár 11 083 Ft
Bővebben
Opes
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 296109

Márka: UNIKA

Munkalap ragasztó Color Joint CJ005 / Barna

A Color Joint egy speciális PU ragasztó PD illesztésekhez - vízálló, letörölhető. A felesleges ragasztó száraz ruhával (szőrszálak nélkül) eltávolítható, mélyebb textúra esetén aceton használata ajánlott. A gyártás dátuma a tubusra van bélyegezve - a szavatossági idő a gyártás dátumától számított 12 hónap.
Ár 2 160 Ft
Bővebben
UNIKA
Dodanie do 3-4 dní