• Banner

  • Banner

  • Banner

Kézi tisztítószer érzékeny felületekre HRANICLEAN 08 spray / 600 ml

HRANICLEAN 08 / 600 ml

A Hraniclean 08 spray speciális tisztítószer alkalmas érzékeny felületek tisztítására, zsír-, ceruza- és filctollnyomok eltávolítására. Kezeli a ragasztómaradványokat és a papírmatricákat. Sokoldalúságának és kellemes illatának köszönhetően nemcsak a munkahelyen, hanem otthon is megfelelő segítő.

FELHASZNÁLÁSI PÉLDÁK:

Bútortisztítás

műanyag, üveg és tükör tisztítása

zsír, ceruza, filctollak, filctollak nyomainak eltávolítása

ragasztómaradványok és papírmatricák eltávolítása

JELLEMZŐK:

A rendkívül hatékony, mégis kíméletes általános tisztítószer Hraniclean 08 spray széleskörűen felhasználható.

Alkalmas a magasfényű, érzékeny és sötét felületek, mint a fekete és antracit bútoralkatrészek tisztítására, kivéve az akril (Acryl 3D élek - PMMA anyag).

Üveg, tükör és egyes műanyagok tisztítására is használható. Eltávolítja a zsír, ceruza és filctoll nyomokat. Konyhai páraelszívók tisztítására is kiválóan alkalmas.

4 320 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Leírás

ALKALMAZÁS:

Hraniclean 08 spray tisztítószert alkalmazza a felületre, és azonnal törölje le egy Hranipex márkájú mikroszálas kendővel vagy papírtörlővel. Az azonnali törléssel a legjobb csíkmentes eredményt kapja, még fényes vagy matt felületeken is. A papírmatricák eltávolításához vigye fel a tisztítószert a címke felületére, és hagyja hatni néhány percig. Használat előtt tesztelje a terméket.

Termék részletei
HRANICLEAN 08 / 600 ml
1000 Elemek

Adatlap

Térfogat
600 ml
A felhasználás típusa
Fémek, kezeletlen vagy korrodált alumínium, sárgaréz, réz, üveg, üvegszál, fa, beton.
Ez még talán érdekelhet
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 00023232

Márka: Paradox

Manikűrkészlet 15 darab / Fekete matt

Luxus körömápolás a legmagasabb minőségben Bemutatjuk exkluzív 15 darabos manikűrkészletünket elegáns matt fekete színben. A legjobb minőségű volfrámacélból készült készletet úgy terveztük, hogy a legigényesebb igényeket is kielégítse, legyen Ön akár körömszalonos szakember, akár lelkes amatőr. Miért ez a készlet? 1. Prémium anyag - volfrámacél: A...
Ár 3 160 Ft/sada
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 157356/352

Márka: Interex design

Fogantyú TORRO / Fekete matt

Dizájnos fogantyú , gardróbszekrényekhez alkalmas, 2 méretben kapható, 352 vagy 1056 mm lyukközzel. A fogantyú szélessége mindössze 15 mm, magassága 26 mm. A 1136 hosszúságú fogantyú 2 osztással rendelkezik és 4 csavarra van felszerelve, 1. osztás : 352 és 2. osztás : 1056 mm.
Ár 2 796 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HRANICLEAN SOFT LINE

Márka: Hranipex

Kézi bútortisztító HRANICLEAN SOFT LINE

A Hraniclean Soft Line enyhe citrus illatú háztartási tisztítószer mindennapi használatra. Alkalmas bútorfelületek (laminált, magasfényű és matt), üveg és tükör tisztítására. Az ujjlenyomatokat is eltávolítja a felületekről, és az aktív habnak köszönhetően kiegészíti a bútorok természetes megjelenését.
Ár 3 960 Ft
Bővebben
Hranipex
Dodanie do 3-4 dní