• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

10 darabos kiegészítő akasztókészlet akasztókhoz IGEN / Fehér

U19ZESTAW10

Bemutatjuk a forradalmi YES 10 darabos akasztószettet elegáns fehér színben - a tökéletes megoldás a hely optimalizálására otthonában. Egyszerűsítse életét, és alakítsa át ruhásszekrényét a szervezettség és a stílus mintapéldájává. Miért? Mert ezek a praktikus akasztók több mint közönséges fogasok. Kulcsot jelentenek ahhoz, hogy hatékonyan kihasználja a hely minden centiméterét, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a dizájn vagy a minőség terén.

Kivételes jellemzők és előnyök:

1. Maximalizálják a helyet. Lehetővé teszik, hogy extra akasztókat, táskákat, öveket, nyakkendőket vagy bármilyen más kiegészítőt akasszon fel, azonnal megoldva a zsúfolt szekrény problémáját.

2. Tartósság és tartósság. Nem kell aggódnod az erősségük miatt - úgy tervezték őket, hogy tartósak legyenek!

3. Egyszerűség és kényelem.

4. Elegáns design: a fehér szín letisztult és kifinomult megjelenést kölcsönöz a szekrénynek, amely minden otthonba illik. Meg fog lepődni, hogy egy apró részlet mennyire megváltoztatja az összbenyomást.

5. Sokoldalú felhasználás: Nem csak gardróbszekrényekhez - ideálisak radiátorokhoz vagy más tárolóhelyekre is. A lehetőségek végtelenek, és csak a kreativitásodon múlik, hogyan használod őket.

516 Ft /10ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
U19ZESTAW10
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér