• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Ácskapocs CLAMP 205 mm / Fekete

11316

Bemutatjuk a CLAMP 205 mm-es ácskapcsot - az eszközt, amely teljesen új szintre emeli a munkát. Akár profi kézműves, akár szenvedélyes barkácsoló vagy csak alkalmi ezermester a műhelyében, ez a szorító pontosan az, amire szüksége van a tökéletes csatlakozáshoz és a pontos rögzítéshez.

Műszaki kiválóság és minőség, amelyre számíthat

A prémium minőségű anyagokból összeállított termék a kiváló minőségű kivitelezésről tanúskodik, amely megbízhatóságot és tartósságot biztosít még a legigényesebb projektekhez is. A CLAMP szorítóval még a legnagyobb anyagdarabokat is szilárdan rögzítheti, mivel 0 és 205 mm közötti munkapofa-tartományt kínál. A 40 mm-es pofamagasságnak köszönhetően bőven van hely a biztonságos és hatékony rögzítéshez.

Az Ön igényeihez igazodó funkcionalitás

A CLAMP asztalosipari szorító nem csak a klasszikus szorításról szól - a tágító funkciónak köszönhetően az anyagokat igény szerint nyújthatja is, ami új lehetőségeket nyit meg a különböző projektekkel való munka során. A tartós pofák biztosítják, hogy minden darab szilárdan a helyén maradjon, bármilyen nehéz feladatról legyen is szó. A pofákon lévő műanyag sapkák további előnyök - megvédik az anyagot a sérülésektől, ami kevesebb hulladékot és több hiba nélküli, kész projektet jelent.

Egyszerűség, amely elvarázsolja Önt

Felejtse el a bonyolult és fárasztó beállításokat. A CLAMP asztalosipari szorítót az egyszerűség és a hatékonyság jegyében terveztük. A gyorskioldó mechanizmusnak köszönhetően könnyen és gyorsan kioldható, így Ön arra koncentrálhat, ami igazán fontos - a munkájára. A fekete dizájn professzionális és elegáns megjelenésű, miközben bármilyen műhelybe illeszkedik.

Ne hagyja, hogy a tökéletlen szerszámok korlátozzák Önt. Válassza a CLAMP ácskapocs 205 mm / Fekete által kínált minőséget és megbízhatóságot. Ezzel a szerszámmal minden projekt könnyebb, pontosabb lesz, és az eredmény pontosan olyan lesz, amilyet Ön szeretne. Rendelje meg még ma, és tegye meg az első lépést a tökéletes műhely felé!

2 286 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
11316
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fekete
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 11315

Márka: Interex

Ácskapocs CLAMP 150 mm / Fekete

Bemutatjuk a CLAMP 150 mm-es ácskapcsot - egy olyan eszközt, amely teljesen új szintre emeli a munkát. Akár profi kézműves, akár szenvedélyes barkácsoló vagy csak alkalmi barkácsoló a műhelyében, ez a szorító pontosan az, amire szüksége van a tökéletes illesztéshez és a precíz rögzítéshez. Műszaki kiválóság és minőség, amelyre számíthat A prémium minőségű...
Ár 2 286 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 283227

Márka: Italiana ferramenta

Öntapadós csavartakaró / Fehér W1000

Az öntapadós csavartakaró ideális segítő a csavarok vagy a lyukak utáni takarásnál. 2 átmérőben kapható, 13 mm és 20 mm. Az ár laponként értendő, a kupakok száma laponként a következő: 13 mm - 20db 20 mm - 15 db A csavartakaró kompatibilis az EGGER W1000-es készülékkel. A dekorációs anyaggal való teljes egyezést nem tudjuk garantálni, a szín csak...
Ár 330 Ft
Bővebben
Italiana ferramenta
Dodanie do 3-4 dní