• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Univerzális 4in1 üvegnyitó

07107

Képzeljen el egy olyan világot, ahol a befőttesüvegek, üvegek és kupakok kinyitása nem küzdelem, hanem gyerekjáték. A 4in1 univerzális üvegnyitó az Ön titkos konyhai csodája, amellyel időt, energiát és idegeket takaríthat meg. Ez a praktikus eszköz minden háztartásban nélkülözhetetlen, és sokoldalúsága teszi igazán egyedivé. Nézzük meg közelebbről, miért kell, hogy ez a konzervnyitó elengedhetetlen része legyen a konyhájának.

1. Négy funkció egy eszközben: miért bajlódna több eszközzel, ha egy mindent tud? Ez a sokoldalú nyitáshoz alkalmas üvegek, palackok és fedelek felnyitására. Soha többé nem kell aggódnia a nehéz befőttesüvegek vagy szorosan záródó fedelek kinyitása miatt.

2. Kényelemre és hatékonyságra tervezve. Ergonómiája biztosítja, hogy minden nyitás könnyű és könnyed legyen.

3. Sokoldalúság és praktikum. Bármilyen befőttesüveget is kell kinyitnia, ez a szerszám megbízható partnere lesz.

4. Kompakt méret és könnyű karbantartás: A 22,5 cm x 10 cm-es méretnek köszönhetően könnyen elfér bármelyik fiókban, és azonnal használatra kész. Emellett nagyon könnyű és használat után könnyen kiöblíthető.

5. Bár nincsszínválaszték, minden egyes nyitó élénk színekben, például piros, zöld, kék vagy narancssárga színben kapható, hogy egy kis pezsgést vigyen a konyhájába.

720 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés legkèsőbb 10:00 hétfő és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 23., szerda

Termék részletei
07107
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Színes
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 8329321

Márka: Emuca

Evőeszköztartó OPTIMA / Szürke

Evőeszköztartó a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire vágjuk. Kiválaszthatja a fiók belső szélességét , ahol Ön dönti el, hogy az egyes evőeszközök hogyan vághatók be. A megadott mérettartományon belül lehetőség van arra, hogy az evőeszköztartót az Ön fiókjához vágja. Az evőeszköztartó mélységének köszönhetően a megadott mérettartományon...
Ár 2 591 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 9284405

Márka: Emuca

Biztosító ajtózár - 10 db / nikkel

A reteszelőzár két darabból áll, amelyek közül az egyiket a szekrény ajtópaneléhez, a másikat pedig a szekrénytest paneléhez csavarozzák. Ez egy klasszikus zár, amely az ajtóhoz rögzített, nyíl alakú, a szekrény belsejében lévő részbe süllyesztett rész, amely két görgőből áll, amelyek rögzítik az ajtó részét. Ezeket a darabokat a lemezekhez csavarozott...
Ár 2 112 Ft/10 ks
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 39499

Márka: Interex

Gombfogantyú BEA / Arany matt

A modern és rusztikus belső terekhez egyaránt illő dizájnos fogantyú, amely luxus eleganciát kölcsönöz bútorainak. A fogantyú 46 x 26 mm átmérőjű és 21 mm magas .
Ár 1 118 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: IPS135A00/1500

Márka: Interex

Ajtópánt 135° SLIDE-ON alátéttel

Speciális konyhai ajtópánt, elsősorban olyan sarokszekrényekhez, ahol két ajtó egyszerre nyílik. Szerelés alátéttel, csavar segítségével. A termékhez tartozik egy elem a zsanér szekrényhez való rögzítéséhez, és lehetőség van önmetsző csavarokkal ellátott alátét vagy előre szerelt eurocsavarokkal ellátott alátét választására.
Ár 422 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HAN00149

Márka: Interex

BEEWAX faanyagvédő és restauráló paszta 85g

Képzelje el, ha régi bútorainak eredeti fényét sok erőfeszítés és költség nélkül visszaadhatná. A BEEWAX 85g-os faanyagvédő és restauráló pasztánkkal ez nem csak lehetséges, hanem egyszerű is! Ez az egyedülálló termék a kulcsa minden fafelületének helyreállításának és védelmének, a bútoroktól a padlóig. - Restaurálás egyetlen lépésben: Ez a sokoldalú...
Ár 1 676 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 00020758

Márka: Household

Szilikon tölcsér ASTRA / Szürke

Bemutatjuk az ASTRA szilikon tölcsért / szürke - a tökéletes megoldás minden folyadékátadási igényére. Ezt a sokoldalú tölcsért úgy terveztük, hogy megkönnyítse az életét, és nélkülözhetetlen segítője legyen otthonában, konyhájában, fürdőszobájában vagy garázsában. Ha egy praktikus, tartós és kompakt terméket keres, amely segít elkerülni a felesleges...
Ár 610 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní