• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Érintésmentes elektromos szappanadagoló SOFT / Fekete matt

00022229

Tartsa a kezét kompromisszumok nélkül tisztán!

Bemutatjuk a SOFT / matt fekete érintésmentes elektromos szappanadagolót - a tökéletes megoldás azoknak, akik értékelik a higiéniát, a kényelmet és a modern dizájnt.

Első a biztonságos higiénia

Napjainkban a kéztisztaság az egészségvédelem kulcsfontosságú eleme. A SOFT érintésmentes szappanadagolóval nem kell megérinteni semmit, így csökkentve a baktériumok és vírusok terjedésének kockázatát. Egyszerűen tartsa a kezét az érzékelő alá.

Univerzális használat

Akár otthon, akár irodában, étteremben vagy nyilvános helyiségekben van szüksége megbízható higiéniai megoldásra, adagolónk ideális megoldás. Különböző típusú folyékony szappanokhoz és higiéniai folyadékokhoz alkalmas.

Könnyen kezelhető és karbantartható

A szappan feltöltése gyerekjáték. Csak nyissa ki a felső fedelet és töltse bele a folyékony szappant. Az érintésmentes mechanizmus biztosítja a könnyű használatot gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A működéséről 4 x AAA elem gondoskodik (nem tartozék), amelyek hosszú ideig kitartanak és könnyen cserélhetők.

Kiváló minőség és tartósság

Prémium minőségű anyagokból készült: az adagoló kiváló minőségű ABS és PC anyagokból készült, amelyek garantálják az erősségét és tartósságát. Az IPX7 vízállósági besorolás biztosítja, hogy az adagoló a legkeményebb körülmények között is ellenálljon, és ideális a fürdőszobákban és konyhákban való használatra.

Elegáns és praktikus kialakítás

Modern megjelenés: a matt fekete szín és az ergonomikus kialakítás minden helyiség esztétikus kiegészítőjévé teszi adagolónkat. Kompakt méreteinek (14/22/7 cm) köszönhetően könnyen elhelyezhető bármely mosdókagylóra, így helyet takarít meg és egyúttal szépíti a belső teret.

Termék leírás:

- Kapacitás: 300 ml

- ANYAG: ABS + PC

- Vízállóság: IPX7

- Energiaellátás: 4 x AAA elem (nem tartozék)

- Méretek: 14/22/7 cm

- Súly: 259 g (csomaggal együtt 318 g)

Nincs több várakozás! Biztosítsa SOFT / Matte Black érintésmentes elektromos szappanadagolóját még ma, és élvezze a tisztaságot és a kényelmet maximálisan. Kattintson a "Kosárba" gombra, és emelje higiéniáját a következő szintre!

7 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
00022229
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fekete
Térfogat
300 ml
A termék vásárlói ezt is megvették: