• Banner

  • Banner

  • Banner

Exkluzív kozmetikai szervező DREAMS / Smaragdzöld

PARDRM-1/Z

A tökéletes módját keresi a kozmetikumok rendszerezésének? Bemutatjuk a DREAMS Exclusive Cosmetics Organiser-t - egy nélkülözhetetlen segítő minden olyan nő számára, akinek fontos a tisztaság és a stílus.

Ezt az egyedi és elegáns szervezőt úgy tervezték, hogy harmonikusan illeszkedjen a belső térbe, miközben bőséges helyet biztosít az összes kozmetikai kelléknek.

A DREAMS szervező három átlátszó fiókkal és egy kihajtható dobozzal rendelkezik, amely megkönnyíti a legfontosabb termékek elérését.

Ideális mérete és hordozhatósága tökéletes társsá teszi ezt a szervezőt, akár otthon, akár útközben.

Ráadásul minden szervezőhöz ingyenes ajándékként egy praktikus ecset- és sminktartó is jár, így még vonzóbb választás. amely a legjobban illik a stílusához és személyiségéhez.

Miért válasszon egy DREAMS szervezőt?

- Elegáns dizájn.

- Maximális áttekinthetőség.

- Hordozható funkcionalitás.

- Ingyenes ajándék: Egy praktikus ecset- és sminktartót adunk hozzá, amely nem csak hasznos, de stilusos is.

- Színválaszték: Válasszon a színek széles választékából, amelyek garantáltan kiegészítik személyes stílusát és preferenciáit.

Fektessen be egy DREAMS szervezőbe, és tapasztalja meg, milyen egyszerű és élvezetes lehet a mindennapi szépségápolás. Rendelje meg még ma a DREAMS exkluzív szépségszervezőjét, és kezdjen minden napot egy tökéletesen szervezett szépségápolással !

15 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PARDRM-1/Z
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Zöld
Szélesség
290 mm
Magasság
370 mm
Mélység
185 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PXG020G01V1

Márka: Paradox

Irodai szék DIANA / Szürke

Tapasztalja meg a tökéletes kényelmet a DIANA irodai székkel Ön órákat tölt ülve a munkahelyén vagy tanulva? Szeretné, ha az ülőalkalmatossága nemcsak kényelmes, hanem stílusos is lenne? A DIANA irodai szék itt van az Ön számára, hogy a munkanap minden óráját kényelmes élménnyé tegye, amely támogatja egészségét és kreativitását egyaránt. Ezt a széket az...
Ár 31 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 2008917

Márka: Emuca

Görgőszett LONGO / Fekete

Fekete görgők rögzítőlemezzel, mindenféle otthoni bútorhoz, irodabútorok fiókos egységeihez és akár ifjúsági hálószobákhoz is. Választható 50 mm vagy 75 mm átmérőjű görgők. Minden készlet 2 db fékkel ellátott, 2 db fék nélküli görgőt és a szükséges rögzítőcsavarokat tartalmazza. Ezek a görgők könnyen összeszerelhetők, lehetővé téve bútorai optimalizálását...
Ár 8 400 Ft/4 ks
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX005C01

Márka: Paradox

Taburett EMPORIO / Pasztell zöld

Fedezze fel az eleganciát és a multifunkcionalitást a legjobb formájában az EMPORIO taburettel, matt fekete színben. Ez a kivételes darab tökéletes példája annak, hogy a kézműves tökéletesség hogyan változtathatja a belső teret a kifinomultság és a stílus szimbólumává. Miért érdemes megvásárolni az EMPORIO taburettet? Képzelje el, hogy otthona a luxus új...
Ár 13 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní