• Banner

  • Banner

  • Banner

Exkluzív kozmetikai szervező DREAMS / Füst átlátszó

PARDRM-1/D

Tökéletes megoldást keres a kozmetikumok rendszerezésére? Bemutatjuk a DREAMS Exclusive Cosmetics Organiser-t - egy nélkülözhetetlen segítő minden olyan nő számára, akinek fontos a tisztaság és a stílus.

Ezt az egyedi és elegáns szervezőt úgy tervezték, hogy harmonikusan illeszkedjen a belső térbe, miközben bőséges helyet biztosít az összes kozmetikai kelléknek.

A DREAMS szervező három átlátszó fiókkal és egy kihajtható dobozzal rendelkezik, amely megkönnyíti a legfontosabb termékek elérését.

Ideális mérete és hordozhatósága tökéletes társsá teszi ezt a szervezőt, akár otthon, akár útközben.

Miért válassza a DREAMS szervezőt?

- Elegáns kialakítás.

- Maximális áttekinthetőség.

- Hordozható funkcionalitás.

- Színválaszték: Válasszon a színek széles skálájából, amelyek garantáltan kiegészítik az Ön személyes stílusát és preferenciáit.

Fektessen be egy DREAMS szervezőbe, és tapasztalja meg, milyen egyszerű és élvezetes lehet a mindennapi szépségápolás. Rendelje meg még ma a DREAMS exkluzív szépségszervezőjét, és kezdjen minden napot egy tökéletesen szervezett szépségápolással !

14 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PARDRM-1/D
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Füstös
Szélesség
290 mm
Magasság
370 mm
Mélység
185 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PARDRM-1/B

Márka: Paradox

Exkluzív kozmetikai szervező DREAMS / Fehér

Tökéletes megoldást keres a kozmetikumok rendszerezésére? Bemutatjuk a DREAMS Exclusive Cosmetics Organiser-t - egy nélkülözhetetlen segítő minden olyan nő számára, akinek fontos a tisztaság és a stílus. Ezt az egyedi és elegáns szervezőt úgy tervezték, hogy harmonikusan illeszkedjen a belső térbe, miközben bőséges helyet biztosít az összes kozmetikai...
Ár 13 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní