• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szilikon mosogató kosár LONNA 5L / Fehér

15688

Képzelje el, hogy van egy olyan termék, amely nemcsak helyet takarít meg, hanem növeli konyhája hatékonyságát is. Ismerje meg a LONNA 5L szilikon mosogató kosarat elegáns fehér kivitelben. Ez az innovatív termék két kulcsfontosságú funkciót egyesít, amelyek megkönnyítik a mindennapi konyhai tevékenységeket: egy mosogató és egy vágódeszka egy kompakt csomagban.

Innovatív kialakítás és praktikus használat

A LONNA kosár kiváló minőségű műanyagból és szilikonból készült, ami garantálja tartósságát és rugalmasságát. Összecsukható kialakítása lehetővé teszi, hogy összehajtogatva minimális helyet foglaljon. Ezáltal ideális megoldás kisebb konyhákba vagy útközben, ahol minden centiméter értékes. A stabil lábak és a praktikus hordozófogantyúk biztosítják a könnyű kezelhetőséget és a rugalmas használatot bárhol és bármikor.

Két funkció egy termékben

Ennek a terméknek az egyedisége a kettős funkciójában rejlik: mosogatóként szolgál a gyümölcsök és zöldségek öblítéséhez, de egyben vágódeszkaként is, amely mindig kéznél van. Körülbelül 5 literes űrtartalmával bőven elfér benne minden hozzávaló. Bár a szilikon dugó nem tudja teljesen lezárni a lefolyót, csepegtető tálcaként remekül használható, hogy konyhája tiszta és száraz maradjon.

Mit kap a csomagban

Minden csomagban egy vadonatúj, kétfunkciós, összecsukható kosarat találsz lefolyóval és dugóval, azonnal használatra készen. Eredeti csomagolásban érkezik, amely megvédi a terméket a szállítás során keletkezett sérülésektől.

Ne várjon, spóroljon időt és energiát a LONNA multifunkciós szilikon mosogató kosárral! Rendelje meg még ma, és fedezze fel, milyen egyszerű és hatékony lehet a főzés. Új konyhai segítője már várja Önt!

4 572 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
15688
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szilikon
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
400 mm
Magasság
125 mm
Mélység
200 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: POJ01

Márka: Household

Szilikon szennyeskosár LONNA 24L / Fehér

Bemutatjuk a LONNA 24L szilikon szennyeskosarat / fehér - egy forradalmi terméket, amely megváltoztatja a háztartási munkákhoz való hozzáállását, és megkönnyíti a mindennapi életét. Innovatív design és nagyszerű funkcionalitás Emelje a háztartási tevékenységeit a következő szintre ezzel a sokoldalú szilikon kosárral. Akár a fürdőszobában használja a...
Ár 8 001 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 15663

Márka: Household

Szilikon csepegtető tálca LONNA SINK / Fehér

Bemutatunk egy forradalmi terméket, amely megváltoztatja a mindennapjait a konyhában - a LONNA SINK szilikon lefolyótálcát. Ez a fehér szépség több, mint egy közönséges lefolyó. A funkcionalitás, a modern design és a praktikum tökéletes kombinációja, amely leegyszerűsíti és racionalizálja a mosogatási rutint. Miért válassza a LONNA SINK-et? 1. Gyors...
Ár 2 536 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní