• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Edénycsepegtető ALFREDO / Fekete matt

00019163

A minőség és a stílus tökéletes kombinációja

Az ALFREDO matt fekete színű edénycsepegtető több mint egy funkcionális kiegészítője konyhájának. Ez egy ékszer, amely modern, elegáns és luxus megjelenést kölcsönöz konyhájának. A szénacélból és tartós műanyagból készült prémium kivitelezésének köszönhetően nemcsak esztétikus, hanem rendkívül ellenálló a sérülésekkel és a túlzott nedvességgel szemben is.

Kétszintes kialakítás a maximális kapacitás érdekében

Az ALFREDO nem csak egy közönséges csepegtetőtálca. Kétszintes kialakítása bőséges helyet biztosít az összes konyhai alapanyag számára. Az első szint kifejezetten tálak és tányérok számára készült, míg a második szint akár 9 helyet kínál a nagyobb tányérok számára. Ez a kifinomult kialakítás biztosítja a hatékony helyszervezést a konyhában, tisztán és rendben tartva a munkaasztalát.

Integrált evőeszköz-leeresztő

A készülékhez egy praktikus evőeszköz-tartály tartozik, amely egyszerűen felakasztható a csepegtetőtálca oldalsó válaszfalaira. A tároló két rekeszre van osztva, így a kanalak, villák és kések könnyedén szétválogathatók. Ez az okos kiegészítő segít rendben és szervezetten tartani a konyhai eszközöket.

Nagy stabilitás és biztonság

A biztonság és a stabilitás kulcsfontosságú az edények szárításakor. Az ALFREDO edényszárító speciálisan kialakított lábakkal van ellátva, amelyek szilárdan rögzülnek a szárítóhoz. Ez azt jelenti, hogy még akkor sem áll fenn a felborulás veszélye, ha az edények nagy terheléssel vannak ellátva. Ez a robusztus kialakítás biztosítja a biztonságos és stabil használatot minden nap.

Könnyen karbantartható és tisztítható

Az ALFREDO tisztán tartása gyerekjáték. Az evőeszköz-leeresztő alja és a fő víztartó vályú tartós fekete műanyagból készült, amely könnyen mosható. Egyszerűen öblítse le, és a lefolyóedénye úgy fog kinézni, mintha új lenne.

Termék leírás:

- Szín: 1: Fekete matt

- Anyag: Szénacél, PP + gyanta

- Méretek: 43 x 29 x 27 cm

- Súly: 1,618 kg

- Csomag súlya: 2,006 kg

Az ALFREDO mosogatógép nemcsak magas funkcionalitást, hanem stílusos dizájnt is kínál, amely minden modern konyhába illeszkedik. Tartós szerkezete, bőséges űrtartalma és praktikus tartozékai minden háztartás nélkülözhetetlen eszközévé teszik. Könnyítse meg az életét, és javítsa konyhai szervezettségét már most!

Ne várjon! Rendelje meg még ma ALFREDO edénycsepegtetőjét, és tapasztalja meg a minőség és a funkcionalitás különbségét, amelyet a mindennapjaiba hoz.

7 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00019163
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: BD04

Márka: Household

Sport palack FITTNESS 600ml / Fekete füst

Fedezze fel a tökéletes társat a fitnesz kalandokhoz! Bemutatjuk a FITTNESS 600 ml-es sport palackot divatos füstfekete színben - az új legjobb barátod minden edzésen, túrán vagy egyszerűen csak egy rohanó nap során. Miért érdemes befektetned ebbe a palackba? Íme néhány meggyőző ok: Tartósság és biztonság A palack kiváló minőségű, nem mérgező PPE...
Ár 2 240 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HAN00055x

Márka: Household

Exkluzív fogkefetartó UV sterilizálóval és adagolóval / Fehér matt

Gondoljon bele, hogyan nézne ki a fürdőszobája rendetlenség nélkül, tökéletesen tiszta fogkefékkel minden nap. Bemutatjuk exkluzív fogkefetartónkat UV sterilizálással és adagolóval, elegáns matt fekete színben - az Ön új titka a tökéletes higiénia és fürdőszobai szervezettség érdekében! 1. Páratlan higiénia az UV sterilizálással: Felejtse el a...
Ár 4 796 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXORM16

Márka: Paradox

Csepegtető mosogatóra állítható / Króm fényes

Csepegtető mosogatóra állítható / Króm fényes - Minden konyha nélkülözhetetlen segítője! Elege van abból, hogy mosogatás után állandóan helyet kell keresnie, ahol megszáríthatja edényeit, gyümölcseit és zöldségeit? Bemutatjuk a forradalmi csepegtetőt / Króm fényes kivitelben, amely jobbá fogja tenni a konyhai rutinját! Ez a fantasztikus lefolyó erős...
Ár 2 640 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F007664

Márka: Agoform

Evőeszköztartó BONO / Antracit

Evőeszköztartó a konyhába. Műanyag evőeszköztartó a konyhai fiókok számára. Az evőeszköztartó a fiók bal és jobb oldalára, vagy mindkét oldalára rögzíthető. A fiók aljának szabadon álló részét ki kell egészíteni egy csúszásmentes alátéttel. Az oldallap hossza 490 mm, és a fiók hosszától függően 420 mm-re rövidíthető. Lehetőség van a komódhoz betéteket -...
Ár 2 304 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Márka: Interex

Gázteleszkóp felnyíló 248 mm / Szürke

Gázteleszkóp felnyíló a zsanéros ajtón. A dugattyú hossza 248 mm. A készlet tartalmazza a dugattyút , a test végzáró sapkát, az ajtó végzáró sapkát és az ALU ajtó végzáró sapkát , szerelési útmutatót.
Ár 1 195 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXCB001A

Márka: Paradox

REGALO SPA sarok fürdőszoba polc / Fehér

Képzelje el, hogy simán és méltóságteljesen lép be a fürdőszobájába, és minden a helyén van. Nincs káosz, nincsenek szétszórva a dolgok a szobában. A fehér színű REGALO SPA fürdőszobai sarokpolccal fürdőszobája nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is lesz. Állítható magasság 850 mm - 3050 mm között. A legmagasabb minőség és tartósság A REGALO SPA nem...
Ár 9 160 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní