• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Akasztós polc zuhanykabinba LOND / Ezüst

00016721

LOND zuhanykabinra akasztós polc - Tökéletes megoldás a fürdőszobába

A fürdőszoba legpraktikusabb kiegészítője

Elege van már a rendetlenségből a fürdőszobájában? Keresi a módját, hogy minden fürdőszobai tartozékát egy helyen tartsa, fúrás és ragasztás nélkül? Bemutatjuk a LOND függő zuhanypolcot - egy olyan megoldást, amely a praktikumot, a kiváló minőséget és a modern dizájnt egyetlen stílusos termékben egyesíti.

Miért válassza a LOND függő zuhanypolcot?

1. Első a kapacitás és a praktikum

A LOND függőpolc rengeteg helyet kínál az összes fürdőszobai kozmetikumnak. A két nagy és egy kis polcnak köszönhetően nem csak a kisebb kiegészítőknek, hanem a nagyobb tárgyaknak, például samponoknak, kondicionálóknak, borotvahaboknak és egyebeknek is lesz hely. Fürdőszobája végre rendezett és áttekinthető lesz.

2. Kiváló minőségű anyag

A polc kiváló minőségű alumíniumból készült, amely rozsda- és korrózióálló. Ez az anyag hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít. Többé nem kell aggódnia a rövid használat után bekövetkező kopás vagy sérülés miatt.

3. Könnyű telepítés fúrás nélkül

Felejtse el a bonyolult szerelést! Egyszerűen akassza fel polcunkat a zuhanykabin szélére. Nincs fúrás, nincs ragasztás, nincs gond. Ráadásul a tapadókorongokkal történő stabilizálás garantálja a szilárd illeszkedést és a biztonságot.

4. Modern és elegáns dizájn

A LOND polc modern luxus dizájnnal büszkélkedhet elegáns ezüst színben, amely tökéletesen illeszkedik bármely fürdőszobába - akár a klasszikus, akár a kortárs stílust kedveli. Fürdőszobája üdítően új külsőt kap.

Termék paraméterek:

- Anyag: Alumínium

- Szín: Ezüst

- Típus: Függő

- Stabilizálás tapadókoronggal: Igen

- Polcok száma: 3

- Méretek: 63/14/28,5 cm

- Súly: 0,65 kg

- A polcok mélysége: 5,5 cm, 5,5 cm, 3 cm

7 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
00016721
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Ezüst
Hosszúság
630 mm
Szélesség
285 mm
Magasság
145 mm
Mélység
140 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: ME2763

Márka: Interex design

Öntapadós seprű- vagy felmosófelakasztó / Fekete matt

Fedezze fel a tökéletes megoldást az otthoni szervezéshez Bemutatjuk az öntapadós seprű- vagy felmosófelakasztót elegáns matt fekete színben, amely megváltoztatja a takarítóeszközök tárolásának és rendszerezésének módját. Ez a részletekre odafigyelve készült tartó a modern dizájnt maximális funkcionalitással ötvözi, hogy otthonát rendezetté és stílusossá...
Ár 1 996 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: D665671

Márka: Hettich

Evőeszköztartó ORGA TRAY / Antracit

Műanyag evőeszköztartó az evőeszközök fiókban történő rendszerezéséhez. Az egyes elválasztók pontos felosztását lásd a rajzban található képeken. Azokban a részekben, ahol csillag van, lehetőség van kés- vagy fűszertartó behelyezésére. Az evőeszköztartó magassága 50 mm Lehetőség van arra is, hogy az evőeszköztartó felosztásához válaszfalakat vásároljon....
Ár 5 280 Ft
Bővebben
Hettich
Na objednávku

Cikkszám: PXA14BKV2

Márka: Paradox

Cipőállvány EKKO LINE XL / Fekete matt

EKKO LINE cipőtartó - Tapasztalja meg a rendet és a stílust minden előszobában! Olyan megoldást keres, amely egyszerre tartja rendben és esztétikailag is vonzóan az előszobát? Az EKKO LINE cipőtartó itt van, hogy segítsen! Minimalista, mégis elegáns kialakításának köszönhetően bármilyen otthonba, lakásba vagy irodába illik. Kiváló szerkezete az acélt és a...
Ár 5 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 9253013

Márka: Interex design

Polctartó LAVERA / Fekete matt

Modern fém konzol a polcok falra szereléséhez. A konzol igény szerint elforgatható. Az ár 1 darabra vonatkozik. A termék csavarokat és szerelési anyagot is tartalmaz.
Ár 2 784 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 00019362

Márka: Household

WC kefe SLIMM / Fehér

Szépség és tisztaság a fürdőszobában Lépjen be a tökéletes tisztaság és elegancia világába a fehér SLIMM WC-kefével. Ez a kefe nem csak egy közönséges eszköz, hanem egy elegáns kiegészítő, amely olyan hellyé varázsolja fürdőszobáját, ahol a szépség és a higiénia kéz a kézben jár. MIÉRT VÁLASSZA A SLIM WC-KEFÉT? 1. Kompakt kialakítás minden fürdőszobába...
Ár 2 396 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní