• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

3db mágneses késtartó készlet NATURA / Természetes fa

Magbu

Bemutatunk egy forradalmi módszert, amellyel egyszerre tarthatja konyháját szervezetten és stílusosan. A NATUR 3db mágneses késtartó készlet a legjobb megoldás azok számára, akik értékelik a bambusz természetes szépségével kombinált praktikumot.

Kivételes funkcionalitás és könnyű használat

Ezt a készletet úgy terveztük, hogy megkönnyítse a mindennapi teendőket. Felejtse el a kések vagy más fémtárgyak felesleges keresgélését. Tartóinkkal mindig kéznél lesz minden, amire szüksége van. A bambusztestbe rejtett erős mágnesek biztonságosan tartják fém késeidet, bicskáidat, ollóidat, kulcsaidat és sok más tárgyat.

Szerszámok nélküli, problémamentes telepítés

Nincs szerszáma vagy kedve bonyolult összeszereléssel foglalkozni? Semmi gond! Tartókonzoljaink kiváló minőségű kétoldalas ragasztószalaggal vannak ellátva, amely garantálja a szilárd illeszkedést fúrás vagy speciális szerszámok nélkül. Csak válasszon egy sima, nem porózus felületet a rögzítéshez. Ne feledje, hogy a ragasztás után nem lehet elmozdítani őket a tapadás elvesztése nélkül, ezért gondosan válassza meg a felszerelés helyét.

Rugalmasság és a használat variálhatósága

A készlet három moduláris elemet tartalmaz, amelyeket igényei és fantáziája szerint együtt vagy külön-külön is elhelyezhet. Akár a konyhában, akár a fürdőszobában, a műhelyben vagy az irodában használja őket, mindenhol praktikus felhasználásra találnak, és rendezett és takaros megjelenést kölcsönöznek a helyiségének.

Első a minőség és a formatervezés

A prémium minőségű bambuszból készült tartóink nemcsak nagy tartósságot, hanem természetes esztétikát is kínálnak, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. Méreteik (3x 12x11x2 cm) ideálisak ahhoz, hogy különböző helyeken elhelyezhesse őket anélkül, hogy felesleges helyet foglalnának.

12 658 Ft /3 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
Magbu
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Fa
Felületkezelés
Természetes fa
Hosszúság
120 mm
Magasság
110 mm
Mélység
20 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 3683080514857

Márka: Paradox

3 japán konyhakésből álló készlet DAMASCUS

Fedezze fel a japán konyhai hagyományok tökéletességét a DAMASCUS japán konyhakések exkluzív készletével. Ez a készlet nemcsak a precizitás és a kézművesség szimbóluma, hanem elengedhetetlen eszköz mindazok számára, akik professzionális szintre kívánják emelni főzési készségeiket. Miért válassza a DAMASCUS késkészletet? 1. Kivételes minőség és tartósság:...
Ár 15 198 Ft/3 ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní